Maddie leger med gummidildoer i latex

Se Maddie lege med gummidildoer, så det knirker i den orange plastiksofa i en ny fræk Elvira Friis-video

1 af 1
 

Gummifetichisme eller latexfetichisme omhandler den tilfredsstillelse, som fetichisten, der rører ved gummi eller er iført latex/gummi beklædning, føler mod sin hud, ved lugten af gummi, lydene, samt tilfredsstillelse ved at iagttage og røre ved en person iført gummi/latex.

PVC-fetichisme er nært beslægtet med gummi-fetichisme.

 

I danske Maddies nye solo scene på elvirafriis.dk, produceret af pornomodel og instruktør Elvira Friis, er det netop feticher for gummi/latex og PVC, der er krydderiet i denne klassiske Elvira Friis “The Girl Next Door” onani- scene i stærke flotte farver og pastel.

Maddie sidder på en orange oppustelig sofa af PVC i sorte lak-stiletter, iført en sort latex top og lille lårkort latex nederdel og smiler kækt ind i kameraet. Ved siden af hende ligger et lille lækkert udvalg af gummidildoer, fra normal størrelse til meget stor, så stor, at det er et godt spørgsmål om den kan være i hendes legesyge mund?

Maddie nyder følelsen af at røre sine bryster, af følelsen af at gummi-stimulere sine brystvorter ekstra inde under toppen, og for hver bevægelse hun foretager, stimuleres hun også af sofaens plastik, der gnider så dejligt mod hendes bare hud så det knirker.

Da hun vender sig om og op på knæ med sin lille numse og bare mis mod kameraet, ”smutter” latex nederdelen op ved at rulle op over hendes lille numse, på den særlige måde kun gummi kan, da hun gør første dildo klar til leg med sin frække mund.

Du kan selv se hele Maddies lækre onani-scene lige her