Maddie: Danske grønthandlere fyldt med sexlegetøj

Har du tænkt over, hvordan en stor kina-radise mon føles at onanere med? Læs med og se hvad den danske super-squirter Maddie fik ud af sin skovtur

1 af 1

Annonce:

 

De danske grønthandlere rummer, uden selv at tænke over det, et væld af forskellige stykker sexlegetøj.

I denne uge skulle den spanske hedebølge ramme ind over Danmark, så det bliver ulideligt varmt at lave det frække i soveværelset. Smukke, slanke Maddie er på forkant med hedebølgen ved sin sidste skovtur, hvor hun havde været en tur i den lokale grønthandler og handlet lidt frækt at forlyste sig med til turen.

Hvorvidt Maddies lokale grønthandler havde turdet kaste sig ud i at vejlede om størrelser, tykkelser eller hvad der føles bedst, skal vi ikke kunne svare på.

Den lækre Maddie, der flirter med kameraet, har de frækkeste røde læber og sensuelle lyserøde negle. Hun slikker på den meget store, hvide kina-radise, så den er klar til hendes lille stramme fisse. Ved siden af hende ligger de fire andre medbragte grøntsager; en aubergine, en agurk, en gulerod og en courgette samt den vandbaserede glidecreme. Det er dagens naturlige sexlegetøj.

Se med når Maddie udforsker alt det frække fra grønthandleren.

Videostill: Elvirafriis.dk

Sprøjteren i det fri
Sex i det fri er populært disse dage, hvor mange danskere søger steder at nyde hinanden udendørs. Skovene er en stor voksen-legeplads, der skal udforskes, så det er med som Maddie at finde en uforstyrret plads, hvor I kan slå jer ned med jeres nyindkøbte grøntsager.

Maddie ligger på det søde Hello Kitty tæppe og hendes smukke, danske fisse elsker de sommerlige grøntsager, så hun sprøjter og sprøjter. Hun har de lækreste naturlige bryster, der er lige til at slikke.

Vilde Maddie er nemlig naturlig dansk, som vi elsker det. Hun har et glimt i øjet, og så er hun altid med på den værste. Iført frække blå strømpebukser, der fremhæver hendes stramme røv og en flot, blå top, der fremhæver hendes smukke, naturligt slanke former, har man lyst til at erstatte grøntsagerne med noget helt andet.

Se med når Maddie udforsker alt det frække fra grønthandleren.

Skal du finde et sted at have sex i det fri, kan du prøve kortet på www.sexidetfri.dk. Måske brugte Maddie kortet, da hun sad med frække øjne og kiggede inderligt på hendes nyindkøbte sexlegetøj. Du kan også køre ud i det blå og finde det første og det bedste sted du synes, der passer til dig.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere