Måske dyrker du allerede BDSM uden at vide det

For mange par er S/M hoveddøren ind til former for sex, der for alvor får sexlivet til at blomstre

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Mange tager afstand fra BDSM-lege uden samtidig at vide, at de måske allerede dyrker forskellige typer af sexlege, der hører til ”det sorte univers.”

BDSM – der står for bondage, dominans, sadisme og masochisme – er omgærdet er misforståelser, så pæne og anstændige mennesker ikke gerne bevæger sig derhen.

For er man til BDSM, så handler det primært om enten at påføre andre smerte eller selv blive påført smerte i forbindelse med diverse former for mere eller mindre bizar seksuel aktivitet - i hvert fald ifølge fordommene.

Men virkeligheden er heldigvis ikke alt så sort og hvid. For leger I som par fx med blindfold derhjemme, hvor hun tænder på at have et tørklæde for øjnene i forbindelse med, at du tager hende, så har I allerede bevæget jer ind på BDSM territoriet.

Det samme gælder også for brugen af plyshåndjernene, du selv elsker at have på, når hun ordner dig med hånd og mund.

Hvad er bdsm sexlegetøj og udstyr?
'Hvilke produkter kan man betegne som BDSM udstyr? Dette er svært at sige helt præcist, men hvis man som udgangspunkt kan binde sin partner, underkaste sig selv eller på anden måde tage styringen i sådan en grad at partneren ikke kan gøre så meget, så har man fat i BDSM genren. Og selvom det lyder vildt og for meget erfarne, så kan stort set alle sexlegetøjsentusiaster være med,” fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj og erotiske produkter – og hvor man altså også handler med en bred vifte af bdsm legetøj og udstyr.

Og hvor vi alle, om vi er til de hele blide eller de mere hardcore lege, netop denne del af det fortsat ekspanderende seksuelle univers nu engang har at byde os på, kan være med på vognen. 

BDSM er nemlig ikke kun super smertefuld og kulsort sex, hvor alle udøvere er iført tætsiddende gasmasker og bindes til kors med flere hundrede meter japansk bondagereb.

BDSM er i høj grad også for parret, der i det små eksperimenterer med sanseberøvende lege, lige som pisken lige så godt kan benyttes til at pirre og kilde hende mellem benene med, som den kan lave dybe røde striber på hendes balder.