Luk munden på hende og få en ekstra fræk tur i kanen

Skal vi tro den popularitet, som Fifty Shades har fået både på bogform og som film, så er der ikke noget, hende derhjemme hellere vel, end at blive domineret i soveværelset. Men hvad kræver det egentligt for udstyr og hvor får du nemmest fat på det?

1 af 1

Annonce:

 

 

Uanset om du har været i biografen og set Fifty Shades eller ej, så ved du sikkert allerede lidt om, hvad dominans og den lettere grad af bondage og SM går ud på, som er filmene og bøgernes omdrejningspunkt.

Det handler nemlig ikke bare om dirty talk og om at være ekstra brutal og barsk overfor hende. Nej, det handler om f.eks. at binde hende til sengen, give hende bind for øjnene, en gag i munden eller på anden måde berøve hende førlighed eller sanser.


Det rigtige udstyr gør legen sjovere

Du kan selvfølgelig sagtens tage et af hendes tørklæder og give hende det for øjnene. Men det giver en dum knude, når du binder det, som altid ender med at være i vejen.  På samme måde kan du også tage et stykke tøjsnor eller andet bånd og binde hende med. Men det giver nemt mærker og rifter, som det kan være liiiiidt svært at forklare overfor kollegaer, venner og familie.

Så skal det være mindst til besvær og ikke give synlige men og skader, skal du derfor vælge at købe det rigtige udstyr til legen. Det er designet, så det er både nemt og sikkert at bruge. De enkelte dele kaldes for bindesæt, blindfolds og gags og kan købes i særlige butikker på nettet, som sælger sexlegetøj og -udstyr.


Det skal du købe

Så vil du overraske hende med en gang dominans eller blid bondage, så kan du f.eks. købe:

  • Et reb til at binde hende med eller et særligt bindesæt, der gør det muligt at spænde hendes arme og ben fast til sengen.
  • Et blindfold, du kan sætte for øjnene af hende, så hun ikke kan se, hvad du gør ved hende
  • En gag du kan komme i munden på hende, så hun ikke kan sige noget

Derudover kan du også købe en blid pisk (til at starte med), en kildefjer eller andre former for pirringsinstrumenter – eller et par klemmer til brystvorterne, hvis hun tænder på lettere smerte.

Men husk nu at tjekke om hun i det hele taget tænder på alt det der Fifty Shades-sex, inden du svinger dankortet.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere