Lover blowjob til hele Napolis fodboldhold, hvis de vinder Champions League

Der er mange frynsegoder ved at være professionel fodboldspiller. Nu føjer den italienske pornomodel Paola Saulino blowjobs til listen. I hvert fald hvis du er fodboldspiller i Napoli og holdet vinder Champions League. Go Napoli!

1 af 1

Annonce:

 

 

Paola Saulino har et eller andet med blowjobs. I november sidste år lovede hun blowjobs til alle, der stemte nej til den italienske præmiereminister Matteo Renzi’s ændringsforslag til den italienske forfatning. Om det lige var årsagen til, at de blev nedstemt, skal vi lade stå hen i det uvisse.
Følg Paola på Instagram: insta_paolina
Nu er den skønne model i hvert fald i gang med at indfri sit løfte på en særlig ”pumpa tour” rundt i Italien. Det må blive noget af en tur, for at dømme efter afstemningsresultatet, skal hun udføre 19 millioner blowjobs. Men allerede efter de første 400 blowjobs klager hun over kæbesmerter.


Nu er det også Napolis tur

På trods af smerterne forsætter hun touren og håber på at kunne runde i hvert fald en million blowjobs, inden hun er færdig. Samtidig lover hun ifølge den engelske avis The Sun også blowjobs til hele Napolis fodboldhold, hvis de vinder Champions League.
Napolis fodboldhold - Foto: Shutterstock
Hun har nemlig altid været en stor Napoli-fan og ses også somme tider posere med Napoli-relaterede beklædningsgenstande som halstørklæder og trøjer – ikke altid på og oftest kun nødtørftigt dækkede hendes velformede ynder.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere