Linda, 43, på kærestejagt: Skal jeg droppe mit swingerliv?

Sexbrevkassen: Kan hun få i både pose og sæk?

1 af 1

Annonce:

 

Sexbrevkassen er vores nye tiltag her på side6.dk. Det er sexolog og parterapeut Bastian Larsen, som vil forsøge at hjælpe danske mænd og kvinder, som har problemer med sex&samlivet.

Dette er første brev, som en kvinde har sendt til Bastian Larsens sexbrevkasse:

Hej Bastian
Jeg er en af de kvinder, der kom ud af et kedeligt ægteskab og opdagede swingerverdenen.

I den verden var jeg endeligt den smukke og attraktive kvinde, som mænd flokkedes om. Det er sgu kun, sex, og det ved jeg godt, men alligevel var det skønt at opleve flotte, veltrænede mænd, der bare ville have mig.

Det liv har jeg nu dyrket i fem års tid og kun haft gode eller endda fantastiske oplevelser. Og så begyndte jeg at savne en kæreste, men hver gang jeg går på en traditionel date med nogen, jeg har mødt på et datingsite, og starter noget op, så kan jeg mærke, at jeg meget hurtigt begynder at savne lørdag aften i swingerklubben.

Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg kan få de to ting til at matche. I mit tidligere ægteskab frygtede jeg, at jeg aldrig ville få god sex, og nu frygter jeg, at jeg aldrig kan finde en kæreste til at være sammen med i hverdagene. Hvad skal jeg gøre?

Linda, 43 år.

Kære Linda
Ja, det er næsten umuligt at lukke posen igen, når først man har opdaget, hvor mange spændende muligheder, der er indenfor sex. Men den gode nyhed er, at man behøver ikke lukke posen igen. Har du overvejet at søge en kæreste, der også er aktiv i swingerverdenen?

Det kan være noget, man dyrker mere eller mindre i perioder eller lægger helt på hylden, men hvis du vælger en kæreste, der aldrig ville gå ind i den verden, så kan det let føles som en begrænsning. Hellere en dør på klem, end helt lukket. Swingere er jo mennesker som dig selv med et hverdagsliv og job, og de har jo også kærester eller er ligefrem gift.

Det kan være, du bliver træt af swingerlivet en dag, men det her handler om, hvad du vil nu, så start med at finde ud af, hvad du har brug for at der skal være i dit forhold. Og hvis du vil have swingerlivet med som en mulighed, så skal du nok søge en partner, der har det på samme måde. Så kan I altid finde ud af, hvordan rammerne skal være, men jeg ved, at der findes masser af mænd i swingerverdenen, der har det som dig og også gerne vil have en fast kæreste. Både i og udenfor swingerklubben.

Venlig hilsen Bastian


Bastian arbejder terapeutisk med par, singler, grupper og holder foredrag og workshops om det moderne kærlighedsliv.

Han har en baggrund fra kommunikations- og mediebranchen og har beskæftiget mig med parforhold, sex og samliv, siden han var 21. I dag bor og arbejder han som sexolog, parterapeut og kærlighedscoach på Islands Brygge midt i København, hvor hans klinik også ligger.

Der kan være mange grunde til at tale med en parterapeut eller sexolog. Man kan måske have lyst til et parforholds eftersyn, at udvikle erotikken i sit kærlighedsliv, eller du føler måske, at du sidder fast i et dårligt mønster, som du har brug for at komme ud af.

Det kan være små forandringer eller store drømme, men det sværeste er altid at tage det første skridt.

Læs mere om Bastian Larsen her

Har du et spørgsmål om sex, om kærlighed, om lyster og laster, så skriv til Bastian på: bastianlarsen@hotmail.com

Seneste 6-nyt

Hent flere