Lille ring giver STOR fornøjelse

Penisringen er et stykke forstørrende sexlegetøj, der glæder og overrasker både ham og hende

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Over artiklen kan du se penisring fra Je Joue demonstreret --

Også mænd, der ikke har problemer med potensen, krydrer indimellem onanien eller sexlivet med en god og effektiv penisring.

Hvis ringen passer i omkreds omkring roden, gør den STORE underværker.

Penisringen holder blodet ude i penis. Hvorpå du vil opleve en tykkelse og spændstighed, der dårligt kan lade sig gøre uden at benytte ring.

Samtidig hjælper penisringen til at holde forhuden væk fra penishovedet, der ligeledes bliver større og mere blodfyldt end ellers – der for penisring-debutanten kan være lidt af en åbenbaring i sig selv. Lige som ham eller hende, man har sex med, som regel også ret hurtigt bliver afhængig af 'den nye størrelse.'

Penisring med klitoris-vibrator
Om små og ofte billige penisringe kan også have vibrator til stimulation af kærestens klitoris under vaginalt samleje, så mange betragter dem som parlegetøj.

For mange kvinder er det dog pirrende og ophidsende nok, at manden ”blot” benytter en ring, der evner at gøre ham tanden større og mere potent og holdbar end ellers.

For at være bombesikker på, at du/I køber en forstørrende ring, der passer netop dig og dit udstyr, så gå efter en super lækker og effektiv version som denne ring fra producenten Je Joue.

Et sidste lille tip, inden du køber og monterer, går på, at det altid er en god ide at skrabe området, hvor ringen skal sidde, fri for hår. For er der noget, der kan genere og irritere og få gejsten til for alvor at falde, så er det, hvis de små hår kommer i klemme – og det gør de sgu næsten bare ALTID!

Ovenstående penisringe er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj.