Liderlig i læder

Erotisk lædertøj underbygger en stemning af seksuel dominans, der giver pote til både sexfesten og hjemme i eget soveværelse

1 af 1
 

Når hun ifører sig sit hvide blondeundertøj og lader håret hænge løst, så fremstår hun vildt sød og sexet. Når hun derimod braser ind i soveværelset iklædt sin stramtsiddende læderbodystocking med matchende, sorte strømpeholder, så går det ikke mange minutter, inden man får en omgang med pisken.

Men der er nu noget om sexsagen. Klæder skaber som bekendt folk, og samme klæder underbygger også den personlighed og ”figur”, man med sin erotiske påklædning ønsker at være.

Hvorfor den lokale s/m-klub da heller ikke ligefrem vrimler med kvinder og mænd iklædt hvide boksershorts og tuttenuttet blondeundertøj. Her ”kræver” miljøet og de seksuelle udskejelser nemlig lak, læder og latex, og rigtig gerne i farverne sort eller pornorødt.

Hos Sinful.dk, Danmarks førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, erotiske artikler og sexet påklædning til både ham og hende, der fører man også kinky outfits i læder til mænd og kvinder .

'Til dig, der ikke er bange for at skille dig ud, har vi et stort udvalg af råt læder tøj. Pift din aften op og giv den lidt ekstra kant med en af vores mange sexede styles,' skriver den danske sexshop, der samtidig gør opmærksom på, at den frække påklædning både kan benyttes til fetichfesten som til at fyre op under hormonerne hjemme i eget soveværelse.

Liderlig i læder
Vi har nævnt det før, men gør det gerne igen: Du behøver ikke nødvendigvis at være fuldblods fetichist for at kunne gå til en hardcore fetichfest – og samtidig få en god og superfræk aften ud af det.

Til gengæld skal du kunne blende ind via din påklædning, der for en dels vedkommende netop består af læder. Som fx denne læder corsage til hende, der ikke ønsker at overlade ret meget til fantasien.

Er man ægte læder-fetichist, der lever og ånder for læder, så kan blot duften og oplevelsen af læder imod den nøgne hud i sig selv gøre liderlig. Mens ikke-fetichisten bogstaveligt talt ”må nøjes med” at få en ekstra svedig aften iklædt sin super frække bodystocking i læder.