LELO – svensk, når det er frækkest

Vi danskere bryster os gerne af klodsgiganten LEGO, mens svenskerne har IKEA, og LELO.
Men hvor LEGO primært henvender sig til barnlige sjæle, så er sexlegetøjsproducenten LELO absolut kun for voksne. LELO er svensk, når det er frækkest – og vi danskere elsker de ”blå/gule” dildoer og vibratorer.

1 af 1

Annonce:

 


Det gælder om at være lynhurtig på aftrækkeren, når en gylden idé og forretningsmulighed opstår. Ellers kommer en eller flere andre bare én i forkøbet.

Innovative, fremsynede og hurtigt ude af starthullerne var det svenske ingeniør-trekløver Eric Kalén, Carl Magnuson og Filip Sedic, som for nu 15 år siden (2002) grundlagde og søsatte den svenske sexlegetøjsgigant LELO

 

Hvem dælen tør satse på sexlegetøj?

En satsning, som på daværende tidspunkt, mente ikke så få, var endda meget langt ude i skoven, da sexlegetøj i begyndelsen af det nye årtusinde fortsat var en lille smule taberagtigt og tarveligt.

Men LELO-folkene havde set rigtigt i krystalkuglen.


Nye og moderne tider indenfor sexlegetøjsbranchen var nemlig lige på trapperne.

Hjulpet godt på vej af Internettet, som var undervejs til at blive en helt uundværlig del af både hverdagen og arbejdslivet for langt de fleste af os. 


Næste skridt ville så blive, spåede den nye svenske spiller på sexlegetøjsmarkedet, at køb via nettet ville eksplodere. Ikke mindst når det kom til meget personlige produkter som sexlegetøj.

Som 99 ud af 100 – af mange forskellige grunde – i dag da også vælger at bestille over nettet.

 

Nyt, smart og meget lidt sexlegetøjsagtigt

Farvel og tak til den gamle og hudfarvede gummidildo, de fleste nok husker fra de små pornoforretninger i Istedgade. Pænt goddag til en helt ny måde at tænke, designe og fremstille dildoer og vibratorer til ham, hende og parret på – og LELO var fra begyndelsen med i forreste linje.


Med troen på og fingerspidsfornemmelsen for, at udviklingen og efterspørgslen med stormskridt ville bevæge sig i retning af mere lækkert og brugervenligt sexlegetøj.


15 år er nu gået, og den svenske producent har imellem tiden vundet et hav af internationale priser og udmærkelser for deres fortsat voksende serie af produkter– og vi danskere var nogle af de første, der i den helt store stil for alvor inviterede LELO med ind i soveværelset.

 

LELO er lir og luksus

Pludselig fandtes der nemlig en række dildoer og vibratorer på markedet, som ved første øjekast ikke lignede, hvad de nu engang var – og som man samtidig kunne have liggende frit fremme på natbordet eller på hylden ude i badeværelset, uden at legetøjet sprang alt for meget i øjnene.   

 

For de fleste brugere og deciderede samlere af LELO, der findes rigtig mange af her i Danmark, er det svenske brand i høj grad lig med lir og luksus. Luksuriøse og lækre stykker sexlegetøj, som især tiltaler kvinder, der aldrig (påstår de i hvert fald!) kunne finde på at invitere den hudfarvede med op i sengen.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere