Legetøjsekspert er vild med dansk glidecreme

Ny økologisk glidecreme - made in Denmark

1 af 1
 

Nordens førende webshop med sexlegetøj har fået fremstillet deres egen økologiske glidecreme.

Den grønne og vandbaserede glidecreme er blandt de bedste på markedet og er 100 procent fremstillet i Danmark – og landets førende sexlegetøjsekspert er pænt begejstret.

- Denne her glidecreme, jeg lige har modtaget, er fra danske Sinful.dk – og er et 100 procent udviklet og dansk produceret produkt, jeg allerede er blevet ret så vild med. Vi taler om en vandbaseret, økologisk glidecreme – uden hverken alkohol, parfume eller glycerin.

- Så alt, hvad der kan give denne her dårlige smag i munden, de fleste nok har oplevet ved brugen af glidecreme, er fuldstændig fjernet fra produktet, fortæller sexlegetøjsekspert JoanB på sin blog i sin anmeldelse af Sinful Økologisk Vandbaseret Glidecreme

Et helt nyt og for kroppen ekstra skånsomt produkt, der indeholder 55 procent økologiske ingredienser og 99 procent naturlige ingredienser. Herunder blandt andet Aloe Vera, der har en lækker og beroligende effekt på slimhinderne i skeden.

Øko-glid til onani, legetøj og sex
En af de helt store fortalere for, at man altid bør have en god og effektiv glidecreme liggende klar i skuffen ved sengen, er danske JoanB. For glidecreme er ikke kun et såkaldt hjælpemiddel i forbindelse med fx tørhed i skeden. Glidecreme optimerer også ens onani. Gør det mere lækkert at lege med sig selv.

Og er man til at benytte sexlegetøjsprodukter, kun flere og flere danskere som bekendt er, så er glidecreme i mange tilfælde et must. For at undgå irriterende og generende friktion, særligt i forbindelse med penetration.

Ok, i visse tilfælde kan hun godt være så våd, så glidecreme bliver overflødig, men når det kommer til anal penetration, så SKAL den helt rigtige glidecreme til formålet bare findes frem.

Øko-cremen klistrer ikke i hænderne
Om den nye, danske og vandbaserede glidecreme, skriver sexlegetøjsekspert Joan B på sin blog:

'Der er sådan lidt massageolie, silikone-effekt over produktet – der gør, at man efterfølgende ikke bliver helt klistret i hænderne.  Som normalt ikke er muligt med andre vandbaserede glidecremer.

I og med at den er vandbaseret, er den også velegnet til at benytte sammen med alle typer af sexlegetøj, kondomer mv. Desuden pletter den heller ikke – hverken på tøj, sengetøj eller andet.'