Lækkert sexlegetøj behøver ikke at koste kassen

B Swish er luksus til lavpris

1 af 1
 

Vi danskere elsker sexlegetøj – og ofte går vi efter de mere populære og dyre produkter, der koster fra 500 kroner og opefter.

I et marked, hvor konkurrencen er større end nogensinde, har B Swish opnået succes med lækkert og effektivt sexlegetøj, der IKKE koster en halv bondegård. 

Internettet har i løbet af de seneste 20 år i den helt store stil boostet interessen for at købe og benytte sexlegetøj. Og de unge, der er vokset op med nettet som en uundværlig del af hverdagen, har fået en sund og naturlig tilgang til dildoer, vibratorer, masturbatorer mv.

Så ingen tvivl om, at kun endnu flere i årene fremover med jævne mellemrum vil købe et stykke sexlegetøj eller to til at krydre sexlivet med.

Men intet er gratis, heller ikke en god og effektiv dildo eller vibrator – også selv om den kun øgede konkurrence gør, at hverken producenterne eller forhandlerne kan sætte prisen, som de vil. For så går omsætningen nemlig bare til en anden.

God pris
Den amerikanske producent af sexlegetøj, B Swish, hvis sortiment af produkter du kan opleve her hos danske Sinful.dk, har også fået deres bid af kagen. Men ikke ved at designe, udvikle og lancere sexlegetøj, der tager konkurrencen op med de største og mest populære brands.

B Swish succes her i Danmark og rundt om i resten af verden skal derimod primært findes i prisen kontra det, man nu engang får for sine penge. Et rigtig godt eksempel på dette er dildo-vibratoren B Swish Bgood, der meget klassisk for et B Swish produkt kan fås for under 200 kroner. Det kan langt de fleste af os, uden at skulle spise vandgrød resten af måneden, finde råd til i budgettet.

Skulle det så oven i købet vise sig, at sexlegetøjet alligevel ikke helt er sagen, så er fejlkøbet noget nemmere at leve med, end hvis den nye vibrator havde kostet kassen.   

Men prisen, om den så er nok så lav, gør naturligvis aldrig hele tricket. Det handler trods alt også om at komme op med et produkt, der til fulde lever op til tidens kun stigende krav om effektivitet og kvalitet. Og også her er B Swish helt med på vognen.

Til gengæld holder producenten igen med de lidt mere ekstravagante detaljer og finesser. Som i kampens hede, når den nye vibrator skal stå sin prøve i dobbeltsengen, måske også betyder mindre.

Så nej: Lækkert sexlegetøj, der kan gøre orgasme-tricket for langt de fleste, behøver altså hverken at koste en halv eller en hel bondegård – heller ikke her i 2018.

Se også: Ny onani-nydelse kræver nul fysisk ydelse