Lækker selvforkælelse til enhver situation

I denne måned har jeg testet 3 meget forskellige produkter, som alle gør hverdagen lidt sjovere

1 af 1

Annonce:

 


Sjov i badet

Denne lille sag er bare lækker! We-Vibe Wish Klitoris Vibrator er lavet af medicinsk silikone, den er 100% vandtæt og så kan man også synkronisere den med sin mobil, så man selv kan lave sine vibrationsmønstre.


De forudindbyggede vibrationsmønstre gør at jeg holder meget længere og dermed også får en meget stærkere og længere orgasme. Og til de dage hvor tiden ikke lige er der og det bare skal overstås, synkroniserer jeg den med min mobil og laver mine egne mønstre. På den måde kan jeg helt selv bestemme hvor lang tid det skal tage.

Også formen på denne We-Vibe er rigtig smart. Den gør at man ved at bruge hele underfladen kan nå både klitoris og vulva på samme tid og få de bølgelignende vibrationer, og for en mere koncentreret vibration kan man bruge spidsen af legetøjet. Og så kan den jo komme med i badet!


Lidt spice til parret

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring er lavet af blød, elastisk, medicinsk silikone, som ikke niver i huden. I ringen er der, en vibrator, med forskellige vibrationsmønstre og styrke. Vibratoren rammer testiklerne og vulva ellers kan man også vende den opad, så den rammer klitoris.


Størrelsen er rigtig fin og jeg vil mene den passer til de fleste mænd. Den sidder godt fast og bliver hvor den skal, så den flytter ikke fokus fra alt det sjove. Den har alt i alt været både sjov og behagelig for min partner og mig at bruge og jeg synes det er en sjov lille ting til soveværelset.


Selvforkælelse til manden

Det her legetøjet til den helt unge, uerfarne mand, den ældre herre, som synes sexlivet er gået lidt i stå eller bare til de ensomme nætter hvor kæresten har valgt byen med veninderne frem for en fræk aften sammen med dig. Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit er lavet af Real Super Skin og er formet som en vagina. Du bestemmer selv hvilken temperatur den skal have og hvor stram den skal være, så bliver det da ikke meget bedre! Indeni har den prikker, som gør den endnu mere naturtro og stimulerende.


I denne omgang blev det min gode ven som testede dette lækre produkt og han synes både den var blødere og strammere end han regnede med, så han var rigtig godt tilfreds.

Og sidst, men ikke mindst giver denne fleshlight udover lækker sjov og ballade faktisk også øget udholdenhed! Så måske kan du overtale kæresten til at blive hjemme næste gang? Dette må bestemt være den bedste selvforkælelse til en mand!
 

Seneste 6-nyt

Hent flere