Læg hende i håndjern – og giv hende så jern!

Langt de fleste kvinder tænder på at blive domineret seksuelt af manden i huset

1 af 1
 

I dag er det ikke altid nemt at være mand. Som om det på noget tidspunkt da har været det. 

I det ene øjeblik får man af kæresten skyld for, at man ikke er blød nok, for to minutter senere at få at vide, at man heller ikke er mand nok. Underforstået, at man burde være bedre til at sætte sig igennem – for eksempel i dobbeltsengen, når hun med jævne mellemrum er i det humør.

Nå, men slut med ynk og klynk på den såkaldt moderne, danske mands vegne. Et opråb til at tage skeen i den anden hånd hjælper alligevel kun sjældent det store. Og dog. For er du en af de mænd, der indimellem får skudt i skoene, at du seksuelt bare ikke er mand nok, så tag røven på hende ved at investere i et sæt fængslende håndjern, der i sig selv, inden du overhovedet har fæstnet dem om kærestens håndled, sender et kraftigt signal om, at der nu er kommet andre boller på suppen.

Blid dominans er på fremmarch
Diverse former for sexlegetøj til brug i forbindelse med blid dominans, ikke så lidt inspireret af Fifty Shades universet, er på kraftig fremmarch her i Danmark. Til glæde og fornøjelse for både ham og hende. For hvor kønsrollerne i parforholdet i ”gamle dage” var givet fra barnsben, så er de meget mere udflydende i dag. Både i og uden for sengen – og i en del tilfælde med den hårdtslående boomerang-effekt til følge, at sexlivet også kommer til at lide under det.

Men så er det, at du, altså manden i huset, hurtigst muligt bør komme på banen med dine mandige (hånd)jern - inden du efterfølgende for alvor giver hende jern. Måske endda kombineret med at lukke munden på hende (om ikke andet for en kort stund) med en mundgag, så hun undervejs i seancen ikke har lige så nemt ved igen-igen at sætte dig verbalt på plads.

Lad hende give dig jern
Ovenstående opfordring er naturligvis ikke universalnøglen til at blive mere mand – hverken i eller uden for sengen. Men det kan dog fungere som et godt værktøj til at komme et stykke ad vejen til et bedre, mere spændende og eksperimenterende sexliv sammen.

Husk desuden på, at en rigtig mand anno 2018 lige så godt kan være den givende som den modtagende part i sengen. Hvor hun også har mulighed for at give dig jern.

Nej, det er sgu ikke altid nemt at være en moderne, dansk mand – eller hvad?