Lad sygeplejersken tage temperaturen på din sexlyst

Kinky rollespil gør pirrende fantasi til endnu frækkere virkelighed

1 af 1
 

Fremfor at gå i kødet og skødet på hinanden uden en trævl på kroppen, så prøv i stedet at sætte scenen til det næste knald med udgangspunkt i en fræk fantasi. Der fx kan gå på, at den hotte sygeplejerske kigger forbi dit sygeleje for at vaske dig fra top til tå, tage din temperatur mv.

En leg, man ikke nødvendigvis behøves at være iklædt et frækt kostume for at kaste sig ud i. Men ringer hun på døren og tager dig i behandling iklædt sit nye, frække sygeplejerske outfit, så er det både nemmere og mere rigtigt for jer begge at blive i rollerne.

Udklædning gør fri
Kun flere og flere er til sexede rollespil både i og uden for sengen, der åbner døre til helt nye former for sexoplevelser. Har hun fx en fantasi om at blive taget af en dominerende politibetjent, så vil det kun være helt naturligt, at man anskaffer sig et sæt håndjern til scenariet – og så har man allerede taget hul på at lege med fastholdelse og dominans.

Sexkostumer er i det hele taget en rigtig god og effektiv måde at lægge de seksuelle hæmninger en smule mere på hylden på. For lige så snart, man indtager sin rolle, tager en maske på, så er det mange gange nemmere for alvor at give los.

Som man også oplever det til fetichfesten eller når den lokale swingerklub afholder et maskeparty – her er der som regel noget mere gang i gaden, end på blot en normal dag i samme klub.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens største og mest velassorterede webshop med alle typer af sexlegetøj, kinky lingeri og sexkostumer til både hende og ham, finder man kostumer til ”udklædning” til mere eller mindre enhver sexfantasi, man nu må have.

Hvilken mand, der er til kvinder, kan fx sige nej til en omgang hovedrengøring af hele hytten, når hende her melder sig til tjeneste?

To fede fluer med et smæk, både sex og rengøring – veludført af stuepigen med bundløse trusser og gammeldags støvekost i hånden.