Lad konen være manden i sengen

Med en strap on dildo kan hun tage dig analt, som blev du taget af en mand

1 af 1
 

Hvis du som mand nogensinde har tænkt over, hvordan det må opleves fra hendes plads på alle fire i sengen, når du trænger dig på bagfra, så har du altså god mulighed for selv at opleve det.

vis hun vel og mærke er med på legen, samt at du selv tænder på tanken om at være den, der bliver penetreret. Og hvis I vel og mærke har en såkaldt strap on dildo klar til action, når I næste gang skal sexhygge sammen.

I samme moment kan hun så få en lille ide om, hvad det kræver af energi at være den mand, der helst skal kunne blive ved i en evighed. Men det er selvfølgelig en helt anden snak. For her og nu handler det nemlig om det for begge parter spændende og indimellem seksuelt overskridende ved at inddrage en såkaldt påspændings-dildo i det fælles sexliv.

Det kræver sin mand
I langt de fleste mand/kvinde-par er manden i forholdet langt hen ad vejen den givende, mens hun er den modtagende. Flere og flere heteroseksuelle par leger dog med at bytte roller i sengen, hvor analsex til ham, før eller siden, som regel også kommer på tale. Og har han først fået med både fingre og en dildo, så er vejen også banet for fx et King Cock harnes med dildo, så hun for alvor kan køre på.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, der finder du et stort udvalg af strap on sexlegetøj – og mere af samme skuffe kommer hele tiden til.

For selv om de fleste kvinder fortsat er til at have en såkaldt rigtig mand i sengen, så tænder mange af dem også på at dominere og penetrere. Om da ikke andet bare engang imellem.

Lige som et stigende antal mænd, der udelukkende er til kvinder, i dag ser frem til og nyder de seancer, hvor man blot skal stritte med bagdelen og åbent tage imod.