Lad kæresten pumpe dig super stor og spændstig

Penispumpen er både et hjælpemiddel og et spændende og næsten magisk stykke sexlegetøj, der kan gøre underværker for selv den mest slatne regnorm.

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Du skal helt sikkert have prøvet det på egen krop – eller nok rettere på egen penis, før du for alvor kan sætte dig ind i, hvad en effektiv penispumpe kan gøre for dig og din mandighed, din onani og dit sexliv.

Men inden vi når så langt, så lidt om, hvordan penispumpen rent praktisk fungerer.

Sådan pumper du penis ekstra stor
Penispumpen fungerer på den måde, at man placerer sin slappe penis i pumpens rør – og for hvert eneste pump, så suges/pumpes der en lille smule luft ud af røret, hvor der lige så langsomt skabes et mere og mere intenst vakuum rundt om penis.

Og nu kommer vi så til det magiske, som dog ikke er så magisk endda – men til gengæld virker tricket, og det virker hver gang. For lige gyldigt hvor lidt seksuelt ophidset, du i situationen nu er, så vokser penis for hvert eneste pump – og bliver til sidst større og mere spændstig end du nogensinde har oplevet den tidligere.

Det er en, ja, ret magisk oplevelse – både for dig, eller for ham eller hende, som har fornøjelsen af at pumpe dig ekstra stor.

Hvis du og kæresten mere er til at hygge under bruseren eller i badekaret, så fås der også penispumper, der arbejder via vand - altså hvor det ikke luft, men derimod vand, der lidt efter lidt pumpes ud af pumperøret.

Dermed ikke sagt, at ”vandpumpen” ikke kan benyttes i dobbeltsengen. Husk dog først lige at dække godt af med håndklæder eller et laklagen, inden pumpen tømmes langsomt sprøjt for sprøjt. 

Du kan se, hvordan den virker i videoen over artiklen.

Med eller uden håndkraft
Naturligvis, det manglede da bare, så kan du i dag også få penispumper, hvor du eller kæresten ikke selv skal bruge tid og kræfter på at pumpe løs, men hvor pumpen er batteridrevet.

Desuden findes der pumper, for det ikke er løgn, hvor du undervejs i processen løbende kan følge med i, hvor mange psi, du nu vokser med.

Ens for alle penispumperne er dog, at de både kan benyttes som et uundværligt hjælpemiddel og et stykke spændende og næsten magisk stykke sexlegetøj.

Ovenstående penispumper er alle fundet hos danske Sinful.dk – Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret.

Se også: Pump din penis mere imponerende end nogensinde