Lad hendes vibrator blive din nye sexmakker

Kvindens vibrator kan nemlig ting og sager, du fysisk ikke selv evner. Til gengæld kan du ting, vibratoren ikke kan. Sammen kan I blive en helt unik cocktail

1 af 1
 

Som mand burde du hurtigst muligt lade en vibrator eller to komme med op i dobbeltsengen.

Brugen af sexlegetøj bør aldrig nogensinde blive et ABSOLUT must, du/I bare ikke kan leve uden. 

Dildoen, vibratoren, penisringen og masturbatoren bør udelukkende være et pirrende krydderi på onanien og jeres fælles sexliv – og legetøjet bør kun benyttes, når lysten hos jer begge er til det. Og/eller hvis du, som mand, fx ønsker at gøre det ekstra godt og lækkert for kæresten i sengen.

Samtidig bør du heller aldrig opleve hendes dildo eller vibrator som din konkurrent i sengen. 

Omvendt burde du betragte produktet som en super hjælpsom og effektiv makker, der aldrig siger nej – og som samtidig evner at udrette ting og sager imellem benene på din kæreste, du bare ikke selv evner.

Kan du fx få din tunge eller fingre til at bevæge sig i det heftige tempo, enhver klitoris vibrator er special-designet til at gøre.      

Lad pulsatoren tage sig af hendes vagina
Alle der bruger sexlegetøj ved desuden også, at produkterne helt automatisk er med til at åbne døre til helt nye former for lege. Tag nu fx producenten Fun Factorys helt unikke serie af pulsators der ikke kun vibrerer, men som også pulserer: støder - frem og tilbage, frem og tilbage. Nøjagtig som når du selv penetrerer din kvinde. 

Så drømmer du og kæresten om at få en ekstra penis med i sengen, uden at penissen er fæstnet til en mand af kød og blod, så er en af Fun Factorys pulsators et rigtig godt valg. Så kan du passende tage dig af den orale og den anale stimulation af kæresten, mens pulsatoren sørger for den vaginale ditto.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle tænkelige typer af sexlegetøj, fører man et kæmpe udvalg af vibratorer - og kun flere og flere eksemplarer kommer løbende til.

Vibrator æg til fræk leg i parken
Er I som par (også) til at sexlege ude af huset, i det offentlige rum, så er vibrator ægget nok det mest optimale stykke sexlegetøj.

Kvinden kan rende rundt med ægget fuldstændig skjult, da det bæres indvendig i vagina, mens partneren styrer og kontrollerer det med enten en fjernbetjening eller via en særlig app på smartphonen.

Det fjernstyrede vibrator æg er det helt perfekte stykke sexlegetøj til parret, der tænder på at være frække sammen på fx cafeen, i biografmørket eller på græsplænen i parken, uden at andre har blot det mindste ide om, hvad man sammen har gang i. Vi husker vel alle Meg Ryan i ‘Da Harry mødte Sally’.