Lad hende Blow-Yo med hånden

Blow-Yo er et nyt onaniprodukt til mænd, der intensiverer og pirrer din sololeg

1 af 1
 

Får du kæresten til at benytte det frække silikone-produkt på dig, kan hun Blow-Yo med hånden.

Der findes et hav af onanirør/masturbatorer med og uden vibrationer til mænd, og nu er det nye onaniprodukt Blow-Yo Intense Tickler kommet på hylderne på Sinful.dk. Hvor det handler lige så meget om at penetrere produktet som at benytte hånden.

Eller endnu bedre: Få partneren til at benytte Blow-Yo og hånden på dig,

Et effektivt forspil, når man varmer op til at benytte et stykke sexlegetøj, der skal penetreres, er at få penis på højkant med en god gang vandbaseret smørelse/glidecreme,

Glidecremen får bogstavelig talt solo legen til at glide – og er samtidig forudsætningen for, at du får mest mulig fornøjelse ud af dit nye onaniprodukt.

Husk dog altid at benytte en netop vandbaseret en af slagsen, for en silikone glidecreme interagerer med dit silikone produkt og risikerer derfor at ødelægge dit sexlegetøj.

Det ”komprimerede” Blow-Yo silikonerør, som passer alle størrelser og hvis indgangsparti har en diameter på kun 2,5 centimeter, er specialdesignet til stimulation af penishovedet.

Mens du samtidig, med hånden, har god mulighed for at lægge trykket, hvor det nu passer dig bedst og stimulerer dig mest.

Blow-Yo og penisring
Skulle du samtidig være den heldige indehaver af en god penisring, der hjælper dig til en endnu kraftigere erektion end ellers, så er du mere end godt kørende. Mangler du ringen, finder du her et stort udvalg af gode varianter.

Husk i den forbindelse altid at montere penisringen helt inde om roden på penis, og kalorius skal enten være slap eller som maksimalt en smule erigeret, når du påfører ringen – hvis du ønsker den maksimale effekt ud af produktet.

Det innovative design af Blow-Yo fremkalder en helt unik form for stimulation.

Onani produktet er super blødt og har indvendig et pirrende og meget stimulerende tickler-mønster med dupper og knopper, der giver dig lige det der ekstra. 

Prøv det nye onaniprodukt Blow-Yo Intense Tickler