Lad din yndlingsmusiker synge dig til orgasme

Sex, onani og musik har det til fælles, at det handler og afslapning og nydelse

1 af 1
 

Ved at benytte produkter fra en helt speciel serie af sexlegetøj, har du mulighed for at opnå forløsning til netop de musiknumre, du synes bedst om – og som du tænder mest på.

Stearinlys, røgelse og behagelig, dæmpet musik er ikke kun opskriften på et godt knald nede på det lokale bordel. Treenigheden, eventuelt krydret med en god og velduftende massageolie, er ofte også brugt hjemme bag de nedrullede gardiner – og skaber en sanselig hyggestemning, der nok skal få dobbeltsengen til at gynge ekstra meget.

Producenten af teknologiske sexlegetøjsprodukter henvendt helt specielt kvinder og par, OhMiBod, har skabt deres helt egen niche ved at designe vibratorer, der stimulerer i takt til musik. Styret via en app og/eller en trådløs fjernbetjening.   

Men her stopper mulighederne for at lege med produkterne slet ikke.

Begaver du hende fx med denne trådløse vibrator til at placere i trussen, så kan du bogstavelig talt snakke hende til orgasme. Fjernbetjeningen er nemlig udstyret med en lille mikrofon, der opfanger din stemme og andre lyde og transformerer dem til vibrationer imellem benene på hende.

En opløftende og pirrende ide til næste gang, I sammen skal en tur i byen eller er blevet inviteret til frokost med resten af familien. Hvis hun under jeres hemmelige sexleg altså evner at sidde blot en smule stille på stolen. Men den del tager du dig kærligt af. Dig, der under legen har fingeren på kontrolknappen. Det er nemlig dig, der bestemmer. Fra start til orgasme.

Musik til onanien og sexakten
Benytter man som kvinde, i forbindelse med onani, en af de app-styrede vibratorer, kan man passende koble vibrationerne op på et eller flere af de musiknumre, man synes bedst om – og som passer bedst til situationen.

Og er manden eller kvinden bag sangen endda en person, man tænder på, så kan oplevelsen næsten ikke blive bedre. Så handler det egentlig bare om at læne sig rigtig godt tilbage i sengen med yndlingsmusikken i ørerne og sit app-styrede vibratoræg placeret på rette plads i vagina.

Ovenstående OhMyBod produkter er alle fundet hos danske Sinful.dk – Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj.