Kyshedsbælter giver manden magten

Og hun kan også spærre penis inde bag lås og slå

1 af 1
 

Kyskhedsbæltet og penisburet afholder henholdsvis kvinden og manden fra langt hen ad vejen at udfolde sig seks uelt.

Som kvinde opnår du i hvert fald to væsentlige ting ved at spærre din mands penis inde i et såkaldt penisbur. Rent fysisk hindrer det hans manddom i at folde sig ud, mens det mentale aspekt af ”fængslingen” naturligvis heller ikke skal underkendes.

For det første kan du efter fængslingen være stensikker på, at han ikke springer på dig – for det kan han simpelthen bare ikke. I hvert fald ikke før, du atter finder nøglen til penisburet frem og slipper hans manddom løs. For det andet er der næsten 100 procent garanti for, at indespærringen af hans stolthed kun yderligere pirrer og stimulerer hans lyster til dig. 

Hvorfor diverse former for kyskheds-sexlegetøj til både ham og hende, der tænder på at lege med dominans, er et super effektivt greb i værktøjskassen til at booste de fælles sexlege yderligere.

Tjek også kyskhedsbæltet til hende, der evner at drive enhver seksuelt ophidset mand til vanvid – her fundet hos danske Sinful.dk, Danmarks førende webshop med salg af sexlegetøj.

Sæt en effektiv fetish-prop i penis
Når det kommer til at sætte en effektiv prop/plug direkte i urinrøret på penis, så vækker blot tanken og muligheden både ubehag og væmmelse hos en del. Mens andre mænd og kvinder ikke kender til noget mere frækt og ophidsende.

Vi bevæger os fortsat i fetichgenren. Men hvor kyskheds-sexlegetøjet (altså penisburet) til manden i princippet ikke forhindrer sædafgang, så hindrer penis-proppen fremstillet i kirurgisk rustfrit stål derimod enhver form for sædafgang, mens man dog fortsat kan opnå erektion.

Hvad der i situationen, hvor man leger med sin partner er bedst eller værst, er naturligvis en smagssag. Men er under alle omstændigheder ikke noget manden kan sige fra eller til omkring, da partneren her styrer og bestemmer og sætter den seksuelle dagsorden.