Kvinder får orgasme i fitnesscentret

Særligt maveøvelser kan fremkalde lyst og stimulation og kan give hende orgasmer under træningen

1 af 1

Annonce:

 

Det er da kun fedt, at kæresten er blevet hooked på at besøge det lokale fitnesscenter.

Hatten af for det. Men træningen hjælper øjensynlig ikke kun på hendes generelle sundhed og øger spændstigheden af hendes i forvejen indbydende balder.

Diverse former for motion kan nemlig også, for en del kvinders vedkommende, være seksuelt stimulerende. 

Ret interessant information at ligge inde med til næste gang, man nyder kvinderne i træningscentret stønne og svede og skære ansigter i forbindelse med de fysiske udfoldelser.  

Motion som lystfremkalder
En del kvinder evner at opnå orgasme via forskellige former for fysisk aktivitet, kan man læse i tidsskriftet Sexual and Relationship Therapy. Der refererer til en undersøgelse, hvor 370 kvinder, der alle har oplevet seksuel stimulation i forbindelse med fysisk aktivitet, har svaret på spørgsmål.

124 af kvinderne havde oplevet at få orgasme i forbindelse med fysisk udfoldelse/træning, mens de restende 246 kunne berette om såkaldt motion-induceret seksuel nydelse – altså seksuel nydelse fremkaldt udelukkende via forskellige former for motion og anden fysisk aktivitet. 

Deltagerne i undersøgelsen var i alderen 18 – 63 år, gennemsnitsalderen var 30 år – og hele 40 procent af kvinderne kunne fortælle, at de flere end 10 gange enten havde oplevet lyst og/eller fået orgasme i forbindelse med træning. 

Som i situationen, midt der i træningscentret, dog ofte var tanden mere skamfuldt end decideret fantastisk for de af kvinderne, der trænede sig helt frem til orgasme.

Stripperstangen er den optimale kombination af fysisk udfoldelse og erotik, så det damper.

Mavetræning fremkalder lyst og orgasmer
Hele 45 procent af kvinderne, der deltog i undersøgelsen, havde deres første lystoplevelse under motion i forbindelse med at træne mave. Specielt crunches, hvor der virkelig bliver gået til stålet, kan øjensynlig fremkalde seksuel stimulation.  

19 procent havde deres første motion-inducerede lystoplevelse under cykling/spinning, mens 7 procent havde oplevet det under udførelse af diverse former for vægttræning. Men også aerobic, yoga, svømning og brugen af diverse træningsmaskiner kan gøre tricket.

En af forskerne bag undersøgelsen, Herbenick, udtaler til Sexual and Relationship Therapy, at meget tyder på, at motion ikke kun er godt for ens generelle sundhed og helbred.

Motion og fysisk aktivitet kan meget vel bidrage til at give kvinden et bedre og mere tilfredsstillende sexliv.

Træning med bækkenbundskugler er sundt og godt for både bækkebunden, underlivet, sexlivet og evnen til at opnå kraftigere og længerevarende orgasmer. 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere