Kvindelige former går heldigvis aldrig af mode

Korsettet er i dag en ældgammel opfindelse, der igen og igen bliver in og moderne - også hjemme i eget soveværelse

1 af 1
 

Det er nu cirka 500 år siden, at det første egentlig korset blev tilvirket og benyttet – og kreationen har sit udspring i enten Italien og/eller Spanien, mener de kloge. Hvorpå det med lynets hast spredte sig blandt aristokratiets kvinder til resten af Europa.

Til en begyndelse, mener nogle historikere, kom korsettet til verden af rent ortopædiske årsager – for at afstive og/eller rette op på en svag eller skæv ryg. Hurtigt blev korsettet, som vi kender det fra et utal af film, dog meget mere et modefænomen, der via indsnøring hjælper kvinden til en smallere talje og den så bekendt sexede timeglasfigur.

I dag er korsetter til kvinder atter blevet super populære - og igen-igen er det det kinky og sexede der er i fokus, når kvinden ifører sig den moderne udgave af det gammeldags korset.

For er der noget, der aldrig nogensinde går af mode – lige gyldigt i hvilken retning, moden end bevæger sig, så er det kvinder med former til både gården og gaden. Og det fremhæver korsettet i høj grad

En aften i forførelsens tegn
'Hvad enten du er til et mere fast korset eller de blødere corsager, så er begge dele både feminine og erotiske former for lingeri, der kan bruges til mange lejligheder. Brug dem som en smuk festtop, når du skal i byen, eller som sexet lingeri på en aften i forførelsens tegn,' skriver Skandinaviens førende sexshop med salg af alle typer af sexlegetøj, lingeri mv., danske Sinful.dk, der fører en bred vifte af moderne og sexede korsetter og corsager til kvinder.

Men et er lækre ord, der sælger. Noget helt andet er ekstra lækre og sexede fotos – og selv om pigemodellerne, der på Sinfuls site er iklædt korsetterne, alle er fundet på allerøverste hylde, så fremgår det ekstra tydeligt af de indbydende billeder, hvad et velsiddende korset kan gøre for den kvindelige anatomi. Hvad siger du fx til denne model?

 

Som med lyntempo fluks fører os direkte hjem i eget soveværelse, hvor konen/kæresten/elskerinden iført et sexet korset uden tvivl kunne gøre underværker for såvel lysten som selve akten.