Kvinde, lær dit sexlegetøj ordentlig at kende

Med dyrt sexlegetøj kan det godt betale sig at gå tilbage til en fuser

1 af 1

Annonce:

 

Den nye smartphone ryger ikke i skraldespanden, hvis du efter en halv time ikke kan få det hele til at spille. Til gengæld smides flere og flere stykker sexlegetøj ud, hvis vibratoren ikke lige er et hit efter første omgang leg med den – og det er super synd. Giv dit nye sexlegetøj en fair chance.

Så undgår du både ærgrelser og kan spare mange kroner, du så kan købe endnu mere legetøj for.    

Et er at bruge penge på kondomer, glidecremer og massageolier – der alt afhængig af de mængder, du nu køber det i, har en ret begrænset levetid. Inden en ny ordre på en sending kondomer og glidecremer til den fælles leg skal afgives.

Mere omkostningskrævende er det at forære kæresten den længe ønskede analdildo eller den helt specielle klitoris-stimulator, hun har set sig varm på og snart rigtig længe har ævlet om.

Produktet koster måske 500 eller 1000 kroner – og så er det ikke engang jul eller hendes fødselsdag.

Nå, men den længe ønskede vibrator bliver bestilt og ankommer med posten, og med stor entusiasme og ivrighed smider hun bukserne og lader straks det nye stykke sexlegetøj komme på arbejde. Måske endda på overarbejde.

Men den på forhånd forventede super-stimulation krydret med forløsning indfinder sig desværre ikke. Så på et splitsekund vendes glæde og ophidselse til frustration og indebrændt hed over dette her satans stykke sexlegetøj, der bare ikke virker. Så væk eller ud med lortet!

Giv dit sexlegetøj en fair chance
Ovenstående scenario, der både koster penge og som afholder en del fra at gøre sig nye erfaringer med sexlegetøj, er desværre ikke et særsyn. For vi sexlegetøjsbrugere er ikke specielt gode til at give produkterne en fair chance. Som man bør gøre. Ellers lærer du jo aldrig din nye masturbator, dildo, vibrator eller penisring med vibrationer til hendes fornøjelse ordentligt at kende – og for den bedste mulige fornøjelse ud af produktet.

Mange af de kvalitets sexlegetøjsprodukter, som i dag kommer på markedet, er små tekniske vidundere, som kan frembringe mange forskellige former for stimulation – og som samtidig kan benyttes på ikke kun en, men på ofte mange forskellige måder. Men så langt når en del brugere af sexlegetøj desværre aldrig, hvis førstegangsoplevelsen ikke sidder lige i skabet.

Drømmemanden eller drømmekvinden smides vel heller ikke på porten, hvis den første omgang sex med vedkommende ikke scorer 10 ud af 10 mulige point. Han eller hun bør vel også få en reel chance over tid for at finde frem til de helt rigtige knapper at trykke på.

Eller hvad?

Seneste 6-nyt

Hent flere