Kvinde, lån ham din Satisfyer

Meget sexlegetøj kan med fordel bruges på det modsatte køn

1 af 1

Annonce:

 

Sexlegetøj er ofte delt op i køns-kategorier: til ham, til hende og til parret. En del produkter til ham eller hende, kan med stor fornøjelse dog også benyttes af det modsatte køn.

Her kommer eksempler på såkaldt switch produkter, du bør kigge efter i din partners legetøjsskuffe.

Danskere er hooked på sexlegetøj, og ikke sjældent bløder vi gerne måske 1000 kroner eller mere for et ganske bestemt produkt, der har fået ekstra gode anmeldelser og anbefalinger med på vejen. Fx er der en pænt stor chance for, at din hustru ejer, eller i hvert fald ønsker sig, en såkaldt Satisfyer Pro - kvinders svar på en stensikker og samtidig lynhurtig klitorisorgasme.

Men Satisfyeren får hun ikke lov til at beholde 100 procent for sig selv – flere og flere mænd har nemlig fået øjnene op for, at hendes effektive trykbølge-maskine er ret så god til også at stimulere glans/penishovedet med.

Smør først penishovedet med en smule glidecreme, og placer så hendes/jeres Satisfyer på toppen af glans, så den stimulerer dig direkte ned igennem urinrøret – og du vil opnå en helt unik og meget kildrende fornemmelse hele vejen ned til roden.

G-punkt- og prostata-stimulation med samme vibrator
Næste switch-produkt er et, hun skal lede efter i din samling at sexlegetøj – nemlig Sparta Prostata Massager, der er sat i verden for at stimulere mandens prostata oppe i anus og fremkalde anal-orgasmer.

Men her kan også hun være med på vognen, ved at benytte produktet til at stimulere eget G-punkt indvendig i skeden med. G-punktet er placeret 4 – 6 centimeter inde i skeden, lige oppe under skambenet.

Dette – og mange andre – produkter til stimulation af mandens prostata, har den helt rigtige form, bøjning ude i enden af legetøjet, til også at kunne ramme og stimulere kvindens G-punkt.

Mange G-punkts vibratorer og G-punkts dildoer kan derfor også benyttes til prostata-stimulation.

Pas dog altid rigtig godt på med at benytte sexlegetøj, der ikke er specialdesignet til anal penetration, til brug i netop anus. For smutter produktet i kampens hede helt op, så skal du formentlig have lægehjælp til atter at få legetøjet frem i lyset.

Hendes wand-vibrator kan hjælpe på hans forløsning
Wand-vibratoren, verdens kraftigste klitorisvibrator, som lynhurtigt kan fremkalde og fremtvinge klitoris-orgasmer (Satisfyer stimulatorens helt store konkurrent), kan søreme også benyttes til at fremkalde forløsning hos mænd, der har svært ved at komme hele vejen i mål.

Ved at samle dine hænder om penishovedet og wand-vibratorens fleksible og boldformede vibratorhoved på samme tid, så kan en omgang hardcore vibratorstimulation direkte på glans formentlig gøre tricket for dig. Nøjagtig som når kvinden fremtvinger en orgasme med sin wand – bedre kendt som Magic Wand

 

Seneste 6-nyt

Hent flere