Kunstig k.... med ægte sexoplevelse

Det kan være svært at hamle op med den ægte vare. Producenterne af kunstige vaginaer er dog rigtig godt på vej til at præstere sex-tricket

1 af 1
 

En vagina er en vagina, så forsøger man at fremstille en pendant til den ægte vare, må resultatet af åbenlyse årsager altid blive en kunstig udgave.

Men kunstig er ikke nødvendigvis lig med dårligere. Det handler udelukkende om øjnene, der ser – og om den penis, der føler og oplever produktet.

Under alle omstændigheder, om du foretrækker den ægte vare fremfor de kunstige fisser eller ej, så er der inden for de senere år sket et kvantespring i forhold til at udvikle ekstra bollevenlige udgaver af kvindens vagina. I mange tilfælde krydret med et hul nummer to, en anus, så både fantasien og penis har endnu mere at arbejde og fornøje sig med.

Ekstra stram pocket pussy
Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret, der fører man et bredt og meget varieret udvalg af super realistiske vaginaer.

Kunstige fisser for enhver tænkelig fantasi og sexlyst. Herunder de såkaldt pocket pussys, til at tage med sig på farten. En kunstig vagina der ikke fylder mere, end at sexlegetøjet både kan ligge i tasken og i handskerummet på bilen – just i case. For man ved jo som bekendt aldrig, hvor og hvornår trangen til en forløsning kommer over en.

Tjek fx denne pocket pussy, der frembringer en ekstra stram penetrations-oplevelse.

Om producenterne af sexlegetøj til mænd nogensinde vil evne at frembringe kunstige vaginaer, der vil kunne opleves som at være sammen med den ægte vare, må der sættes et stort spørgsmålstegn ved.

Men andet og lidt anderledes kan i mange tilfælde altså også gøre det. Særligt hvis man som mand evner at se bort fra, at det ”blot” er et stykke sexlegetøj, man nu og her har en mindre sexfest sammen med.

Hvad siger du fx til hende her: