Kunne du godt tænke dig at give hende en sprøjteorgasme

Sprøjteorgasmer er ikke noget, der er forbeholdt nogle få kvinder. Næsten alle kan lære det. Men det kræver en speciel teknik og det er dig som mand, der skal lære den. Teknikken kan du lære på et kursus på 2 timer. Så inviter hende med på kursus og lær, hvordan du giver hende den første sprøjteorgasme. Det er dog nok ikke en aktivitet til jeres første date.

1 af 1

Annonce:

 

 

De fleste af os tror sikkert, at det der med sprøjteorgasme afhænger af den kvinde, vi er sammen med. Enten er det noget, der sker for hende eller også er det ikke. Men sådan er det faktisk ikke. Langt hovedparten af alle kvinder kan få sprøjteorgasmer, bare man bruger den rigtige teknik.

Det handler om at stimulere G-punktet på den rigtige måde og mestrer du først teknikken, kan du give hende sprøjteorgasmer, lige så tit hun er i humøret til det. For det handler også om kvinden og om at hun slapper af og er med i processen. I det hele taget handler det også meget om kommunikationen mellem jer.

Hun kan også selv fremkalde en sprøjteorgasme. Enten med fingrene eller med sexlegetøj, der er formet til at ramme G-punktet på den rigtige måde. For G-punktet spiller en central rolle for sprøjteorgasmen.

Foto: Doktor Jones  

Kom på sprøjtekursus

Teknikken kan læres på kursus. Men det er ikke sådan et kursus, du kan tage på aftenskolen i lokalet ved side af det, hvor de underviser i finere fransk madlavning. I stedet kan du lære teknikken hos en række sexologer og i f.eks. swingerklubben CitySwingers i København, der jævnligt udbyder kursuset.

”Faktisk er det et af vores mere populære kurser”, fortæller Allan Zeuthen, der ejer klubben. ”Det tager reelt set kun 30-45 minutter at få teorien på plads og vores underviser har en model med, som han viser teknikken på. Bagefter kan man tage sin partner med over i vores parrum og øve sig sammen i en halv til hel time. Så alt i alt tager det cirka 2 timer inklusiv praktisk hands-on træning”, forklarer Allan Zeuthen med et smil i stemmen, da han nævner ”hands-on”.

Foto: Doktor Jones  

For hånden eller rettere fingrene spiller en vigtig rolle i teknikken og den er nemmest at lære, hvis du som mand har stærke fingermuskler og er god til at låse fingrene i den rigtige position. Det handler også om at lære at bruge tyngdekraften, låse g-punktet og så lade være med at køre for mekanisk frem.

Samtidig er det vigtigt, at hun føler sig tryg og i den rigtige stemning. Så kender I hinanden rigtig godt, er det et plus. For sprøjteorgasmen kommer kun, hvis hun giver sig hen og er helt tryg. For mange kvinder er det en helt fantastisk oplevelse og for andre er det ikke det store. De kan også godt sprøjte uden at få orgasme og andre igen får ”bare” en fantastisk g-punktorgasme ud af det.

Vil du deltage i kurset, kan du læse mere om ”sprøjtekurset” på swingeren.dk. Det er muligt at deltage både som par og som singler. Det tager som sagt under 2 timer, hvis du har nogen, du kan foretage den praktiske hands-on træning med.


Vil du vide mere om sprøjtekurser og andre arrangementer i klubben? Så besøg www.swingeren.dk
 

Seneste 6-nyt

Hent flere