Kondomer er ikke længere bare kondomer

Der var en gang, hvor kondomer bare var kondomer. Det var noget, man trak i en automat nede på bagsiden af frisørsalonen. Før den tid var det noget, man genbrugte og hængte til tørre på indersiden af køkkendøren – ved siden af fruens bind. I dag er kondomer ved at udvikle sig til ren raketvidenskab. I hvert fald hvis det står til den svenske sexlegetøjsproducent LELO.

1 af 1

Annonce:

 

 

Der var en gang hvor kondomer var noget, der blev produceret af dyretarme eller fåreblære. De blev købt på postordre og kunne genbruges mange gange. Derfor var det i mange arbejderhjem tilbage i starten af forrige århundrede, helt almindeligt at se mandens kondom og fruens bind – der absolut ikke var engangs eller havde vinger – hængt til tørre på bagsiden af køkkendøren ved siden af viskestykkerne. Så havde fruentimmerne noget at snakke om, når de gik på visitter hos hinanden.

I dag fås kondomer i alle farver, dufte og størrelser. Så med mindre du har en anakonda på samme længde som mexicanske Roberto Esquive Cabrera, er der også et kondom, som passer til dig. Den gode Roberto har nemlig en penis, som er tæt på en halv meter lang i slap tilstand. Så her rækker selv et XL-kondom ikke.

 

Kondomer på højde med raketvidenskab

Men uanset farve, duft, længde, hovedform, nupper eller ej, så har kondomer hidtil været produceret og set ud på nogenlunde samme måde. Så selv om du kan blive helt rundforvirret af det store udvalg hos de forskellige sexshops på nettet og der findes et utal af forskellige producenter, så får du altid nogenlunde samme produkt, når du lukker op for pakken.

Det satte den svenske sexlegetøjsproducent LELO en stopper for i efteråret, hvor de lancerede kondomserien HEX. Det lyder helt pip og som et forsøg på at opfinde den dybe tallerken en gang til. Men de har faktisk haft et helt hold af ingeniører til at arbejde non-stop i 7 år på at skabe et nyt og meget revolutionerende kondom i latex af høj kvalitet.

 

Er det en bikube eller et kondom?

Det har gjort kondomudvikling til noget nær en form for raketvidenskab. Så stor er skuffelsen sikkert, når du åbner pakken og der falder et helt glat, nærmest almindeligt kondom ud. Ved første øjekast.

For kigger du nærmere efter, opdager du et bikubeformet mønster rundt i hele kondomet. Det er såkaldt Hex-Web, der er en mikrometertykt forstærkning, som er støbt ind i latexen. Det gør det muligt at gøre selve latexlaget i kondomet ekstremt tyndt, uden at du skal være bange for, at kondomet springer under brug. Resultatet er, at følsomheden i kalorius øges under samlejet.

 

De gode gamle kondomer

Men er du ikke klar til at indføre den nyeste teknologi i soveværelset – for den slags koster nu en gang ekstra – så er der stadig masser af gode, gammeldags kondomer at vælge imellem. Nogle steder kan du ligefrem købe dem i 100-stykspakker. Så er der nok til et helt hold kaniner.

Du kan også får forskellige former for kondomer, der f.eks. har bedøvende creme, så du kan holde længere, kondomer med smag eller duft og så før omtalte ekstra store kondomer. Hold så op med at grine, Roberto!

Vil du have det samlede overblik over alverdens kondomer, klikker du bare her

Seneste 6-nyt

Hent flere