Kommer du hurtigt? Her er løsningen

Du kan købe dig til længere holdbarhed

1 af 1

Annonce:

 

Er du som mand nervøs for at komme for hurtigt? Eller måske frygter, at du slet ikke kan præstere, når du nu skal, så risikerer du at blive fanget i en ond cirkel. Men der er effektiv hjælp at hente.

Indimellem er det nemmere at være kvinde. Jo, det er det altså. I hvert fald i forhold til et super generende og ofte tilbagevendende problem, kun mænd kender til. Nemlig frygten for alt for hurtigt og komme. Det ikke kun spolerer selvtilliden og fornøjelsen for en selv, men også den, man nu er sammen med. Har man i situationen i hvert fald tendens til at bilde sig selv ind. 

Hvis man da overhovedet evnet at nå helt frem til den seksuelle akt.

For tænker man lidt for meget over, at det altså er nu, man skal præstere, så kan man måske slet ikke. Eller eventuelt kun i sådan en grad, at man i hvert fald ikke behøves at frygte for at komme for hurtigt – og så er man jo lige vidt. Nemlig ingen vegne.  

Enhver mands største frygt i sengen
Problemer med potensen og evnen til at holde den kørende, er enhver mands største frygt i sengen – og er frygten først blevet forvandlet til kedelig virkelighed, så kan det være mere end problematisk at få vendt rundt på tingene igen. Her spiller det mentale en stor og ofte meget afgørende rolle.

Men fremfor at give efter for de negative tanker eller måske helt opgive sexlivet af den årsag, så findes der i dag en lang række midler, der hjælper og virker lige nu og her.

Potensfremmende cremer, geler og sprays, der kan hjælpe dig med atter at få penis på højkant, hvis du oplever problemer på den front.

Kæmper du i den anden ende af skalaen med at fyre af i utide, så kunne denne specielle delay serviet højst sandsynlig være den hurtige og nemme løsning for dig.

Måske får du kun denne ene chance
I Danmark er der flere singler end nogensinde, og vi dater og netdater på kryds og tværs i en uendelighed. Og er man på udkig efter den eneste ene, så skal der måske kun et enkelt lille ”fejltrin til”, inden chancen går videre til den næste mand eller kvinde i den lange kø af singler.

Ofte foregår det store slag og endegyldige vurdering på de krøllede lagner. Som naturligvis ikke gør det nemmere for den mand, der på forhånd godt ved, at han har problemer i netop den boldgade.

Og nej, du behøves ikke at skilte med det. Eller for den sags skyld tage luften ud af hendes lyst til dig ved at ævle løs om dine problemer med potensen til hende. Inden sex smutter du bare en tur på badeværelset og giver penis en hurtig omgang med cremen eller sprayen – og så er det ellers bare tilbage til sengen og give den max gas.  

 

Seneste 6-nyt

Hent flere