Kom til 'missen lugter' i swingerklubben

Kun for kvinder, som vil vide ALT om intimhygiejne

1 af 1
 

Lørdag den 21. oktober byder swingerklubben CitySwingers alle kvinder på to timers gratis Girls-Talk – kun for kvinder. Fokus er denne gang på intimhygiejne – og efterfølgende kan du komme på gratis rundvisning i den frække klub på Amager.

En gang om måneden igennem hele vinterhalvåret afholdes der temalørdag i en af hovedstadens største og mest besøgte swingerklubber, CitySwingers på Øresundsvejs på Amager, og første åbent-hus-arrangement er udelukkende henvendt kvinder.

Så har du og et par gode veninder lyst til og mod på at lære nyt om intimhygiejne – krydret med muligheden for at opleve en moderne dansk swingerklub uden for åbningstiden, så bør du/I hurtigst muligt sætte et stort kryds i kalenderen.

Lørdagens åbent-hus-arrangement, der lægger fra land med lidt forfriskninger fra klokken 15.00, finder sted i tidsrummet 16.00 – 18.00 – og er naturligvis ikke kun for swingere. Alle kvinder, unge som ældre (dog skal du være over 18 år), er mere end velkommen til at kigge forbi.

Lugtemis, hårfjerning, anal-skyl
Klubben får lørdag eftermiddag blandt andet besøg af Inge Dorthe Hansen fra LadyBalance, der igennem flere år har arbejdet med og selv fundet løsningen på nogle af de mere ”banale” underlivsproblemer, kvinder med jævne mellemrum døjer med.

Blandt andet at missen indimellem kan lugte mindre godt – men, som sagt, det har Inge Dorthe Hansen råd for.

Herudover får CitySwingers besøg af andre kvinder, der fortæller om sex under menstruation, hårfjerning i intimområdet, anal-skyld og andre emner relateret sex og intimhygiejne.

Og hele vejen igennem har du naturligvis mulighed for at stille alle spørgsmål, du vil.

Har du ikke mulighed for at kigge forbi klubben lørdag – fordi du fx nu engang er blevet født som mand, så kommer november eller december måneds gratis åbent-hus-arrangement måske til at passe dig bedre.

Du kan løbende læse om vinterhalvårets kommende temalørdage i swingerklubben CitySwingers på Swingereren.dk.

For tilmelding bedes du hurtigst muligt på info@cityswingers.dk informere klubben om, hvor mange I kommer.

Ph-balancen i skeden
Apropos yoghurt og den nok så vigtige ph-balance i skeden, så er det skedens mælkesyrebakterier, der sikrer en sund og normal balance i kvindens underliv – og et gammel huskeråd går på, at man bør smøre området omkring skeden med enten A38 eller yoghurt naturel.

Andre mener, at yoghurten bør indtages oralt, altså spises, for at have den optimale virkning for syre/base-balancen i skeden.

Og så er der en super hot pige som modellen Elise, der smører og hælder intet mindre end hele to liter Cheasy slankeprodukt ud over hele sin nøgne ungepigekrop – og som samtidig gør alt for, at det fedtede morgenmadsprodukt kommer ud i alle afkroge af ikke mindst intimområdet.

En super fræk seance midt på stuegulvet med den unge og blonde model i nøgent fokus, der endte i en omgang værre onani-svineri.

 

-------------