Kom med på dukkebordel

På Bordoll i Tyskland kan du få udlevet alle dine beskidte sexfantasier

1 af 1
 

Sexdukker er voldsomt i vælten for tiden, men det er også voldsomt dyre.

Derfor kan det være en fornuftig ide at prøve dem af først.

I Dortmund, Tyskland, har geskæftige sjæle i prostitutionsbranchen kommet på den tanke at åbne et bordel med sexdukker, heraf navnet Bordoll.

En time med hvilken som helst af stedets mere end 15 forskellige sexdukker koster 80 euro, 600 kroner. Og føler du dig virkelig i stødet, kan du få to dukker for 150 euro i timen.

Bordoll tilbyder endda en mandlig sexdukke, Diego, så kvinder også kan prøve universet af. Hvis han da ikke mere er henvendt til bøssesegmentet. Eller til mænd, der vil prøve en trekant.

Alle dukkerne af de berømte Real Doll, som typisk koster fra 20.000 kroner og op.

De kører også escort indenfor en radius på 100 kilometer.

Bordoll oplyser, at du se må påregne, at du står for den aktive del af sexlegene. Pigerne er tilgengæld med på hvad som helst. Bliver du træt af silikone, tilbyder stedet også sexarbejdere af kød og blod.

Går du hen over bliver forelsket i en af sexdukkerne, kan du være heldig, for stedet sælger med jævne mellemrum brugte dukker - til en human pris...

Dukkebordellet donerer 1 procent af omsætningen til en tysk dyrevelfærdsorganisation.

Til vice.com har bordel-mutter Evelyn Schwartz udtalt:

‘The dolls are ideal employees, They’re always here because they’re never sick, they always look good and they offer all three holes with no complaints or extra charges.'

 Se også: Sexdukkerne kommer - og det gør du nok også...

Se også: Fra sexdukker til sexrobotter