Kom i stødet med elektrosex

Elektrosex er den eksperimenterende og grænsesøgende måde at skrue op under det fælles sexliv på

1 af 1
 

Umiddelbart kan det lyde en lille smule æ ja, måske nærmest frastødende. For hvordan kan man tænde på at få sat strøm til sine brystvorter? Eller for den sags skyld til sin penis eller klitoris?

Ikke desto mindre er såkaldt elektrosex på kraftig fremmarch - som en lettere bizar, men fortsat ophidsende måde at stimulere sig selv eller hinanden seksuelt på.

Og i dag kan man erhverve sig en længere række af elektrosex apparater og tilhørende strømførende klemmer, stave, vibratorer, manchetter mv.  

Tænder du selv på tanken om at komme i stødet på en seksuel facon, der ikke kan sammenlignes med noget andet, så er der kun en måde at finde ud af, om det er noget eller ej – nemlig ved at prøve strømsex på egen krop.

Grib strømsex an som analsex 
Analsex og elektrosex/strømsex minder af åbenlyse årsager ikke specielt meget om hinanden – og så alligevel en smule. For selvfølgelig har man også mulighed for at stimulere sig selv og hinanden analt via elektrosex - hvor ”ubehageligt” og grænseoverskridende det så end umiddelbart lyder.

En anden lighed handler om, at det for begge sexformer gælder om at lægge lige så stille og forsigtigt fra land. Hvorpå man så, lidt efter lidt, når den strøm-modtagende part mere og mere kommer i stødet, langsomt kan skrue op for strømmen.

Om det er en selv eller partneren, der står for at styre strømforsyningen til vibratoren eller onaniproduktet til ham, så handler det hele tiden om at have en vis form for fingerspitzengefühl. Stimuleringen må nemlig ikke være for blid, og da slet ikke for meget. Så konstant må man have øjnene på ham eller hende, der ligger spændt fast til sengen og får tilført pirrende og sitrende strøm til sine genitalier.

Du skal prøve det på egen krop
Som sagt, så skal elektrosex uden tvivl testes på egen krop, før du for alvor kan vende tommelfingeren opad eller nedad. Men som med så mange andre former for sex, hvor dominans kontra underdanighed og en vis form for smerte indgår i legen, så tæller det mentale under seancen mindst lige så meget som det rent fysiske.

Så er du/I på forhånd til at lege med dominans og smerte, så kan strømsex meget vel være en ret spændende overbygning for netop jer. Samt en helt ny og meget anderledes måde at støde hinanden til orgasme på.

Ovenstående elektrosex-produkter er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj – herunder altså også en lang række decideret strømførende af slagsen.