Kom helt ind på livet af din date

Yoga speeddating for de smidige og spirituelle singler

1 af 1
 

Yogabølgen har rullet hen over verden og strukket sig snart sagt ud i hver en afkrog og hvert et område af livet.

Derfor kan det heller ikke komme bag på nogen, bortset fra de mest stivbenede, at yoga datingsites er ganske almindelige, og at yoga speedating nu også er en ting.

Som altid er det i USA den slags tosserier begynder, og nu er det kommet til England, hvilket må betyde, at det kun er spørgsmål om måneder, før de første yoga speeddating events popper op i København. Nogle vil så mene, at yoga klasser i forvejen er rene scorecentraler, der får fitnesscentre til at ligne generalforsamlingen i Indre Mission.

Sessionerne bliver beskrevet således: 'Op imod 40 kærlighedssøgende yogier kommer sammen for at være hotte, svedige og intime,' og det lyder nærmest som et orgie.

Ydermere hedder det sig, at stemningen og øvelserne er sjove og flirtende, designet til at bryde isen og så slipper man for den akavede small talk, der normalt findes på dates.'

Andre vil nok have sig frabedt på det kraftigste at møde op til sådan en omgang yogadating, hvor planen er, at man skal udføre yogaøvelserne to og to. Og det er vel at mærke ganske intime stillinger, man på den måde skal indgå i sammen med vildt fremmede, som ikke nødvendigvis lugter eller føles helt rare.

Og vi kan absolut ikke garantere, at deltagerne ser ud som på billedet over artiklen her.

I disse mindfulnesstider, hvor selv det hårdeste fitnesscenter tilbyder yogatimer, og hvor erhvervsguruer ævler om meditation, er hjemmesider med råd til, hvordan du kan skal date med den rette ånd selvfølgelig allestedsværende.

Skaberen af yogadatingstet MeetMindfull fortæller fx, at du skal gøre dig klart, hvorfor du dater, du skal finde ligesindede, stille interessante spørgsmål, være nærværende og hvile i dig selv. Og det lyder jo som råd, der er blevet givet i alle datingartikler nogensinde.