Kom godt i gang med de frække bindelege

I behøver ikke at slå knuder på jer selv for at lege med bondage. Bindelege er for alle, men der skal være klare linjer og regler, inden bondage-sættet findes frem

1 af 1
 

Fifty Shades bøgerne og filmene har gjort meget for at få s/m og bondage lidt mere ned på jorden. Ved blandt andet at gøre legene mere visuelt lækre.

 Hertil kommer lanceringen af en lang række mere eksklusive stykker Fifty Shades sexlegetøj, der alle har en plads i de erotiske fortællinger med Christian Grey og Anastasia Steel i hovedrollerne.

Det unge og smukke og velhavende par, hvis forhold langt hen ad vejen handler om sex, sex og atter sex, leger naturligvis også med håndjern, manchetter og reb. Hvorpå vi nu er havnet ovre i bondage genren, hvor man som par kan komme rigtig langt med et bondage-sæt som dette fra Pornhub

Vi taler forskellige typer af erotiske/seksuelle bindelege, hvor den ene part som regel udelukkende er den underdanige og modtagende part. Imens han eller hun, der har fat i den lange ende af rebet, er den dominerende og givende part, der binder op og styrer og bestemmer slagets gang. 

Det handler om at prøve sig frem
Nøjagtig som med alle andre typer for blide som lidt mere hardcore seksuelle udfoldelser, så findes der heller ingen universel opskrift på, hvordan man skal dyrke bondage.

Måske lige ud over, at det naturligvis aldrig må foregå med hovedet under armen. I skal altid have jeres sunde fornuft med i gamet.

Ellers handler det i princippet bare om at prøve sig frem - ved fx at lægge ud med at binde hendes hænder og fødder til sengestolperne, som da også er en form for bondage. Og så bare tage det helt stille og roligt derfra.

Men ligegyldigt hvad, så må I aldrig lade jer styre af, hvad andre siger og gør, men i stedet bevæge jer i den retning, hvor I nu helst selv ønsker jer hen. Nøjagtig som, igen-igen, med alle andre former for sex. Gå efter det, der er rigtigt for jer.

Når det så er sagt, så afsøg aldrig nye grænser – hverken alene eller sammen, uden først at have tænkt tingene bare en lille smule igennem. For kan den modtagende part under bondage-legen fx hverken kan røre sig eller rent verbalt sige fra, så bliver I nødt til at komme op med andre måder, I undervejs kan kommunikere sammen på.

En sikkerhed for jer begge, som der bare aldrig må slækkes på.