Kom godt i gang med analsex

Numsepenetration kan nemlig hurtigt gøre mere ondt end godt

1 af 1
 

Mange mænd tænder på analsex. Særligt som den givende part. Flere og flere mænd er dog ved at få øjnene op for, at det kan være mindst lige så givende og lækkert at modtage analt.

 I langt de fleste heteroseksuelle parforhold er det dog fortsat sådan, at kvinden primært modtager analt, mens manden ”nøjes” med at give.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj, fører man alle tænkelige typer af analt sexlegetøj.

Samtidig har webshoppen stort fokus på, at det gælder om at komme blidt og godt fra land.

Derfor har Sinful-shoppen nu ladet specialfremstille en såkaldt anal begynder boks, der indeholder gode og skånsomme begynder produkter og en A-Z-guide ud i måden at gribe tingene bedst muligt an på.

En boks, der henvender sig til både ham og hende, der ønsker at lege på egen hånd, samt til parret, hvor enten den ene eller begge parter ønsker at prøve kræfter med anal penetration.

En til formålet velegnet anal glidecreme er alfa og omega for et positivt udfald – som altid.   

Smukt smykke i måsen
Er du på jagt efter et stykke analt sexlegetøj til hende derhjemme, der både er smukt, frækt og ikke afskrækker hende rent størrelsesmæssigt, så gå efter et smykke til måsen.

Kvinder elsker som bekendt smykker, og når anal-smykket (butpluggen) nu en gang er placeret, hvor det skal smuttes på plads, så er legen allerede godt i gang. For ikke kun pirrer og tirrer butpluggen seksuelt jer begge. Smykket åbner også op for helt nye former for lege, hvor sexlegetøjet i måsen både kan signalere ”kom nærmere” og ”ingen adgang”.

Ja, bare det at kridte banen op med godt med glidecreme, inden hendes nye numse-smykke smuttes på plads, kan være en helt lille forspil i sig selv – og på et tidspunkt, sådan er det jo, skal legetøjet jo også ud igen. Kun fantasisen og de anale lyster sætter under seancen i realiteten grænser for de fælles oplevelser og udskejelser.