Kom glidende godt i gang med analsex

Det er ikke helt ligegyldigt, hvordan analsex-debuten gribes an - brug glidecreme

1 af 1
 

Rigtig mange er nysgerrige på analsex – og de fleste tænder umiddelbart på at være den givende part. Altså være ham eller hende, der med enten penis, fingrene eller et stykke analt sexlegetøj penetrerer og stimulerer partneren.

Flere og flere, dette gælder i høj grad også for heteroseksuelle mænd, har med tiden dog fået øjnene op for også at modtage analt. Der kan være en vildt fed og givende oplevelse – men som desværre også kan være det direkte modsatte, hvis man kører lidt for meget på med hovedet under armen.

Så, om du leger alene eller sammen med en partner, der har det ok med at være den givende part, så læg altid ud med at smøre godt for. Med en god og fed og, til formålet, velegnet anal glidecreme – som fx denne fra danske Sinful.dk.

Godt begyndt er halvt fuldendt, men endnu er seancen ikke kommet hele vejen i mål – og jo større chance, du/I skal have for, at den anale penetration skal gøre mere godt end ondt, jo mindre skal I sørge for at haste tingene igennem.

Så brug nu endelig rigtig god tid på både smøringen og forspillet – og jo større succes I har med, at han eller hun, der modtager, evner at slappe af med at modtage, jo bedre bliver oplevelsen helt automatisk også. For jer begge.

Småt er godt
Man skal kravle, før man kan gå. Så frem for bogstavelig talt at presse på, så det ender med at gøre ondt, så læg i stedet ud med noget lidt mere overkommeligt. Som fx en finger eller to, indsmurt godt i glidecreme.

Og/eller måske med en anal begynder-boks.

Indeholdende diverse produkter henvendt anal-debutanten, samt en medfølgende A-Z-guide til at komme ekstra godt og sikkert i gang med de anale glæder – som både giver og modtager.

Læs eventuelt Sinfuls guide til analsex her

 

-------------