Knald mig, mens min mand ser på

Fræk fra arkivet: Dansk par fortæller om, hvordan de tænder på, at hun knepper andre, mens han ser på

1 af 1

Annonce:

 

-- Hver uge bringer vi de bedste og frækkest ehistorier fra vores arkiv --

Nogle vil gerne se på, nogle vil gerne deltage, andre vil bare gerne høre om det og/eller se billeder eller lytte med over telefonen.

Og så er der dem, der gerne vil lade, som de bliver tvunget til at se på, mens deres koner bliver taget eller ’voldtaget’ af fremmede mænd.

Det hedder på moderne dansk at være cuckold, mens kvinden, der har sex med de fremmede, kaldes en hotwife.

Vi har snakket med et par, der i flere år har delt denne form for seksualitet. Her kalder vi dem Karin og Thomas, men deres rigtige navne er bekendt af redaktionen. Hun er 36 og ejendomsmægler - han er 43 år og finanskonsulent. De er fra Storkøbenhavn.

Fælles fantasier
Karin: - Jeg tror, de fleste kvinder har fantasier, der handler om nogle af de ting, som vi laver sammen, Thomas og jeg. Det er bare de færreste, der tør gøre noget ved det, eller også gør de det bag om ryggen på deres ægtefælle.

Thomas: - Der er ikke mange af mine mandlige kammerater, der forstod mine fantasier om at se min kone blive kneppet af en anden mand med en virkelig stor pik, så til sidst lod jeg bare være med at tale om det. Men når man har den slags fantasier, så tror jeg, at man skal gøre noget ved det. Ellers kører ens forhold stille og roligt ud i sandet.

Andre roller
Karin og Thomas ligner så mange andre ægtepar i forstæderne, med villa, vovse og Volvo, men af og til spiller de nogle helt andre roller:

Thomas: - Jeg er selvstændig med flere personer ansat under mig, så jeg er vant til at tage store beslutninger og have en masse ansvar til hverdag. Når man så kommer hjem, så har man mere lyst til at slappe af og lægge ansvaret fra sig.

Karin: - Det handler jo slet ikke om, at jeg ikke elsker min mand eller synes, at han ikke er maskulin nok, for han er virkelig en rigtig mand. Og jeg er da også godt klar over, hvilken gave det er, han giver mig, når han lader mig udleve mine fantasier på den måde, vi gør.

Thomas: - Vi startede med at snakke en masse om vores fantasier, og det her var først ti år inde i vores ægteskab. Men det viste sig, at vi begge to legede med nogle tanker, der mindede om hinanden. Så vi gik i gang med at lede efter mulighederne for at realisere vores frække fantasier.

Find det på nettet
Og i dag er det ikke svært at sidde med en masse fantasier, for man går bare på nettet og finder alt hvad man har brug for at vide.

Thomas: - Jeg tog initiativet til at tjekke nettet og fandt hurtigt hjemmesider, der handlede om cuckold- og hotwife-konceptet. Vi sad og kiggede billeder og fantaserede sammen, og i begyndelsen var det rigeligt. Vi havde det frækkeste sex efter besøg på sådan en hjemmeside.

Karin: - Jeg synes, det var utroligt frækt at høre og læse om, men jeg vidste slet ikke, om jeg turde tage springet. Det var jo meget grænseoverskridende for mig at invitere en anden mand hjem i vores soveværelse og liv.

Thomas: - Jeg begyndte at skrive lidt sammen med et andet par, der dyrkede konceptet, og som havde kontakt til flere fyre, de havde prøvet af, og som kunne levere varen og samtidig opførte sig anstændigt. Jeg ville ikke have det godt med at se en mand behandle Karin dårligt. Det skulle være helt rigtigt, og jeg opdagede, at alt der her med kemi ikke kun gjaldt hende, men også mig.

Langt tilløb
Fantasi og virkelighed er jo to helt forskellige ting, og når man er et pænt par fra forstæderne, så skal der lidt af et spring til at bryde rammerne.

Thomas: - Jeg var rimeligt hurtigt klar til at invitere en fyr hjem, men der gik faktisk et år, før vi tog springet, og det var nok, fordi Karin havde lidt svært ved at lukket helt op for det. Men da det så endelig lykkedes, så kom der gang i sagerne!

Karin: - Jeg kunne simpelthen ikke få det til at fungere inde i mit hoved. Jeg er jo fra en pæn borgerlig baggrund, og den slags hverken gjorde eller talte man om, hvor jeg kom fra. Men vi blev anbefalet en fyr, vi mødte til kaffe. Han var stille, rolig og helt normal, og jeg havde røde kinder, da vi hilste på hinanden.

Thomas: - Det var sjovt endeligt at møde en potentiel fyr, der havde prøvet det her mange gange før. Han var helt rolig og en flink fyr, og jeg følte ingen jalousi overhovedet. Det havde jeg heller ikke regnet med, men man ved jo aldrig. Så vi snakkede på vej hjem, og så ringede vi og inviterede ham ud til os.

Karin: - Jeg var helt vildt nervøs! Men han dukkede op og var igen stille og rolig og sød, og så gled vi ellers direkte ind i soveværelset, hvor der så pludselig var to mænd, der kælede for mig og tog sig af det hele. Måske var det, fordi det var første gang, jeg prøvede det, men jeg er aldrig kommet så voldsomt som der, hverken før eller siden. Det var det vildeste, jeg nogensinde har prøvet.

Tabu
Og når først tabuet er brudt, er alt muligt. Man skal bare finde ud af, hvad man vil, og bede om det, så kommer det nærmest flyvende til en.

Karin: - Jeg levede højt på den oplevelse i flere uger efter og var bange for at prøve igen, fordi det umuligt kunne blive lige så godt. Men efter en måned lavede vi en ny aftale. Eller det gjorde Thomas. Det blev ham, der stod for det praktiske.

Thomas: - Vi var nok heldige at have så god en første oplevelse. Men jeg tror, at det var rigtigt godt, at vi valgte en erfaren lidt ældre fyr, i stedet for en yngre, der måske så bedre ud. Men der andre ting, jeg gerne ville prøve.

Karin: - Vores anden date var lidt anderledes. Vi fik anbefalet en fyr, der nogle gange tog ud sammen med fyren, vi prøvede først. Så han dukkede bare op, ringede på, blev lukket ind, og så lå jeg i sengen, med bind for øjnene og helt nøgen. Thomas sad bare og kiggede på, mens jeg blev gennemkneppet af en helt fremmed fyr, som jeg slet ikke kunne se. Det var utroligt frækt!

Fire års excesser
Thomas og Karin brugte de næste fire år på at udleve diverse fantasier, indtil de fandt nogenlunde ud af, hvad der virkeligt tændte dem.

Thomas: - Jeg fandt ud af, at jeg egentligt godt kunne lide at være mere passiv. Vi har et par gange prøvet rollespil, hvor vi lader som om, der kommer to fyre ind og overmander mig og binder mig, hvorefter de ’voldtager’ min kone, mens jeg bliver tvunget til at se på.

Karin: - Men vi er gået væk fra, at Thomas bliver overmandet, da han træner kampsport på et niveau, hvor det ikke er realistisk. Så vi har ladet som om, jeg har bundet ham og er ved at strippe for ham, da der pludselig kommer to indbrudstyve ind i rummet og ’overfalder’ mig. Det er ret frækt og må godt være lidt voldsomt. Jeg elsker at blive hevet i håret, få lidt smæk og så blive bollet grundigt igennem. Det fungerer rigtigt godt!

For stor
Thomas: - En gang måtte vi dog stoppe midt i det hele, fordi en af fyrene simpelthen var for stor til Karin. Det er ellers lidt af en fantasi for både hende og mig med en virkelig stor pik i legen, men virkelighed og fantasi passer ikke altid sammen.

Karin: - Ja, det var lidt kikset. Men det gjorde simpelthen ondt på den forkerte måde. Så de byttede lige plads, så jeg gik hans kæmpepik i munden i stedet. Men det gik faktisk heller ikke helt, for jeg fik krampe i kæben. Men det er nok også den eneste kiksede eller dårlige oplevelse, vi har haft.

Erfaringer
Det sker ellers ikke sjældent, at der er misforståelser og grus i kommunikationen, men der gælder det om at lytte til folk med erfaringer.

Thomas: - Jeg tror, at vi har været heldige, at vi fik kontakt til nogle mennesker med erfaring indenfor området, og så hørte vi om deres oplevelser og brugte deres kontakter. Så mit bedste råd til folk, der skal prøve sig frem i den her verden er, få kontakt til nogen med erfaringer. Der er masser af dem, og nettet er et godt sted at søge dem. Så i stedet for at gå efter dem, der ligner billederne i ens fantasier, så gå i stedet efter nogle af dem, der måske er ældre end idealet, men til gengæld har mere erfaring.

Karin: - Hvis man tager på dykkerferie og er ved at drukne første gang, så tager man ikke på dykkerferie igen. Så det er vigtigt at have en rigtig god første oplevelse, og det havde vi heldigvis. Og så tror jeg bare, at man skal prøve sig forsigtigt frem og finde sine grænser og så lytte til hinanden. Vi har altid snakket meget sammen før og efter, vi har haft en af de her oplevelser.

Stærkere forhold
Thomas: - Jeg er heller ikke i tvivl om, at det har gjort vores forhold stærkere. Jeg kan vise svaghed overfor min kone, og vi kan udleve nogle fantasier sammen. Det betyder en masse for mig.

Karin: - At min mand kan tillade en anden mand at være sammen med mig, er en stor gave. Det tror jeg bestemt ikke mange mænd kunne får sig selv til. Også selvom jeg egentligt tror, der er mange mænd med samme fantasi, der bare ikke tør indrømme det overfor sig selv. Men vores lege har helt sikkert bragt os tættere på hinanden. Vi kender hinanden meget bedre end de fleste af vores vennepar, tror jeg. Så det er ikke noget vi stopper med lige foreløbig.

Seneste 6-nyt

Hent flere