Knald Dukke-Lise i klitterne

Dyrk sex o det fri med din oppustelige Love Doll med vibrator. Natalie er med på alt det frække, både ude og hjemme

1 af 1
 

Mange troede det var en dårlig joke, da det danske dukkebordel slog dørene op i Jylland. Mindst lige så mange troede, at samme joke blev gentaget, da landets første sexklub med sexdukker som midtpunkt og trækplaster for få måneder siden så dagens lys i København.

Men den er altså god nok – og ingen tvivl om, at dukkerne for alvor er kommet for at glæde og fornøje helt specielt manden, der tænder på muligheden for alle typer af sex med en altid villig ”dame”. Lige nu og her, når lysten igen-igen trænger sig på.

Danmarks og Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, har nu også sexdukken Natalie på hylderne. En oppustelig sag, som dog ikke bør sidestilles alt for meget med de bollefår og bollegrise, der den dag i dag stadig er populære i forbindelse med drengerøvsfester.

Nej, super frække og altid villige Dukke-Lise (eller hvad du nu tænder på at kalde din nye sexpartner) er mere sofistikeret. Og kan holde til noget mere vilde sexlege end de ældre udgaver af de oppustelige lovedolls.

Natalie byder dig indenfor
'Nu kan du udleve alle dine frække sex fantasier med drømmepigen Natalie, der aldrig siger nej. Den yderst livagtige Love Doll fra You2Toys har oppustelig krop og bevægelige arme samt fast, dukke lignende ansigt, hænder og fødder, så du kan få så realistisk en oplevelse som muligt.

Udforsk den veldrejede krop og de store, struttende bryster med bløde brystvorter og nyd synet af den naturtro vagina- og anus åbning i NatureSkin, der både ligner og føles som en ægte kvinde,' skriver webshoppen Sinful.dk om sexlegetøjet, du sagtens kan tage med dig på stranden og ordne oppe i klitterne.

Hvis du vel og mærke sørger for ikke at være til gene for andre – og så tage luften fra hende igen, når du atter skal hjemad.

Hvis frække Natalie ikke er helt nok kvinde til dig, så kan du for små 5000 kroner købe dig en noget anden type af sexdukke, som fx hende her:

Et af verdens tungeste og mest – ja, bollevenlige onaniprodukter til mænd.

Hun tager også gerne med dig på stranden, men egner sig nok bedre til at blive onduleret hjemme i dobbeltsengen.