Knald dig i strandform med ny dansk sexfitness app

Dansk sexlegetøjsekspert har sammen med sin mand testet ”Knald Kalorierne” knalde-appen, hvor det gælder om at forbrænde kalorier via forskellige sexstillinger

1 af 1
 

”The old fashion”, ”The walking dog”, The Grand Canyon” og “Spoon” er blot et udvalg af sexstillinger, man via den nye, danske ”Knald Kalorierne” app som par kan kaste sig over.

Hvorpå man efterfølgende kan hygge sig med at tjekke ud, hvad ”anstrengelserne” i dobbeltsengen har medført af forbrændte kalorier.

En ny, inspirerende og ikke mindst sjov og fræk måde at tabe et par ekstra kilo eller tre på, inden sommeren og strandsæsonen for alvor banker på døren. 

Appen fungerer appen på den måde, at man vælger en stilling, man ønsker at dyrke sex i, hvorpå man placerer smartphonen på sengen (i nærheden af, hvor man nu hygger sammen), hvor den så løbende indsamler og måler antallet af kalorier, man hver især forbrænder.

Inden man når så langt, skal man dog lige anføre, om man er mand eller kvinde samt ens vægt, så den frække kalorietæller mere nøjagtigt kan beregne, hvad man under seancen forbrænder, forklarer sexlegetøjsekspert JoanB, der af gode grunde måtte have ægtemanden med på legen, da ”Knald Kalorierne” skulle testes. Men det var nu heller ikke det store problem, melder hun.

Win-Win sexoplevelse
- Selv om jeg til hverdag beskæftiger mig med sexlegetøj, som tester og anmelder af alle typer af produkter, så står den da ikke på sex hver dag derhjemme, siger JoanB.

- Men lige som alle andre par, der kan få glæde og fornøjelse af den nye app, så var det ikke mindst det udfordrende og legende element ved at benytte ”Knald Kalorierne”, der hurtigt fik os i det helt rette humør. Lige som der også ret hurtigt gik sport i at bruge det nye (sex)legetøj.

- For hvor længe kan man lige blive ved? Og hvad giver det af ekstra point/endnu flere forbrændte kalorier at sætte tempoet ekstra meget op? fortsætter JoanB, der oplever brugen af KK som en ægte win-win-situation.

- Et godt og effektivt stykke sexlegetøj, om det drejer sig om en effektiv vibrator, der evner at give en orgasme. Eller fx bondage-sættet, der giver parret nye og anderledes sexoplevelser i sengen, så handler det helt konkret om, at sexlegetøjet/produktet evner at gøre noget godt og positivt for ens onani og/eller sexliv med partneren. Og det kan denne her danske app helt sikkert, er jeg ret overbevist om.

- Ikke mindst med tanke på den legende og konkurrence-prægede overbygning, ”Knald Kalorierne” nu engang er født med, slutter sexlegetøjseksperten.

Skæg joke blev til fræk virkelig
Det er sexdatingsiden Scor.dk, der har udviklet og netop lanceret den helt nye knalde-app, der er lige så sjov og udfordrende, som den er seriøs – og (naturligvis!) er fokus på sex. Sex, sex og atter sex, så sveden gerne både springer og driver. Hvis man altså vel og mærke ønsker at opnå så gode resultater målt via appen som muligt.

- Ideen til Knald Kalorierne er flere år gammel – og startede egentlig ud som lidt af en skæg, men ret luftig ide, hvor vi på kontoret i Køge sad og jokede omkring at udvikle en app, der ville kunne måle seksuel aktivitet. Herunder at man både skulle kunne benytte den som par og single – og hvor man endda kunne benytte ”værktøjet” til på en skæg og anderledes måde at udfordre sine venner og veninder, smiler indehaver og daglig leder af Scor.dk, Susie Castenlund.

Der altså nu, nogle år senere, har fået gjort lidt flyvsk ide til fysisk og fræk virkelighed.

- Vi ønskede at skabe noget nyt og sjovt, der også kunne bruges seriøst. En gimmick, der rent faktisk kunne holde gang i ens sexliv og måske knalde Danmark lidt sundere og gladere.

- Og ja, appen er naturligvis blevet testet igen og igen undervejs – vi siger dog ikke af hvem. Her kommer Scor’s politik om 100 procents anonymitet i spil. Og nej, det er ikke os på kontoret, der har haft fornøjelsen af at teste, fortsætter Susie Castenlund med et stort grin – og slutter så:

- Knald Kalorierne er for alle – om man er bruger af Scor.dk eller ej, og håbet er naturligvis, at appen kan gøre det mere sjovt og udfordrende og forbrænde kalorier på den lidt mere frække facon. Men hvor det fortsat er lysten, der driver værket.  

Knald Kalorierne fåes både i App Store og Google Play.