Klunkevoks - din garanti for at modtage oralsex

At du som mand har nul hår forneden, er et must for mange kvinder i forbindelse med at give dig oralsex. En omgang med klunkevoksen gør det kun endnu mere lækkert og indbydende for jer begge

1 af 1
 

For 20-30 år siden var det et særsyn, at mænd skrabede deres penis og boller fri for hår, mens rigtig mange kvinder allerede dengang valgte det helt glatte look.

I dag er der kommet noget mere ligestilling på området – godt hjulpet på vej af kvinderne. For skal hun være glat og lækker under bæltestedet for ham, så skal han dæleme også være det for hende – ellers er der nul oralsex på menuen.

I takt med, at også manden (påtvunget eller ej) har fået smag for at skrabe sin penis og boller fri for hår, er klunkevoks også blevet populært at bruge.

For nøjagtig som hun kan risikere at opleve kløe, irritation og rødmen i forbindelse med sin intimbarbering, så kan manden det også. Derfor er pleje af helt specielt klunkerne kommet i fokus.

Mr. Dick Johnsons klunkevoks
Sinful.dk skriver:

”Hvem kender ikke til rødmen fra en irriterende syning i bukserne eller svedne kugler efter sport eller en lang dag på kontoret? Med Klunke Voks hører det heldigvis alt sammen fortiden til. Også perfekt til den sensitive hud efter intimbarbering,

For nøjagtig som en del mænd tænder på at føre skraberen, når kæresten atter skal være helt glat forneden, så kan det være et forspil i sig selv at lade hende ordne og soignere dig mellem benene.

Der er dog ingen garanti for, at du ikke støt og roligt vil vokse undervejs – men det går jo nok også.

Og når du så til slut er glat som en barnenumse, så er det at den gammeldags dåse med klunkevoks kommer frem af natbordsskuffen, så hun kan give kuglerne en tiltrængt omgang smørelse.

”Et must-have til enhver rigtig mand, og som Dick siger: "So good for your balls!" ” slutter webshoppen med sexlegetøj, Sinful.dk.