Klon jeres kønsdele

Kinky sexleg: Lad hende klone din penis - og du hendes vagina

1 af 1
 

Overrask kæresten med en super detaljeret klon af din erigerede penis – eller endnu bedre: Lad hende om at silikone-klone din penis, I så efterfølgende kan hygge med sammen.

Hvordan man end vender og drejer den færdige penis-klon, så er det helt specielt at sidde med resultatet i hånden. For selv om man betragter sin penis på daglig basis, og måske endda har skudt et utal af fotos af pragtstykket, så er det noget helt unikt pludselig at indehave en 100 procent nøjagtig klon af sin stolte manddom.

Til efterfølgende at have stående eller liggende et sted, hvor kun man selv og eventuelt kæresten kommer.

Hvis silikone afstøbningen da ikke ryger direkte ned i skuffen til alle de andre sexlegetøjs favoritter. Klar til med et snuptag at hive frem i den dæmpede belysning i soveværelset, når der er brug for ”en ekstra potent mand i sengen”. Hende derhjemme kan jo umuligt sig nej til en ekstra og samtidig helt nøjagtig udgave af, hvad du til daglig har at gøre hende glad med.

Du kan også gummi-klone hendes vagina
Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle tænkelige typer af sexlegetøjs produkter til manden, kvinden og parret, har flere forskellige varianter af klon-din-egen-penis-kit på hylderne. Lige som der (i ligestillingens navn) naturligvis også er mulighed for at lave en super detaljeret afstøbning af det udvendige af hendes vagina.

Den helt perfekte ”fra os, til os” gave til parret, der er på udkig efter en anderledes form for forspil.

De populære klonings-kit kan både benyttes solo og sammen, men er generelt nok tanden mere hyggeligt og pirrende at kaste sig over i kreativt fællesskab. Specielt når det kommer til kloningen af mandens penis, der gerne skal være 100 procent erigeret under hele støbeprocessen. Hvis da ikke resultatet skal ende op med at minde om en halvslatten banan. Men hver sin lyst.

Penis-klonen kan også bruges af dig selv
Om den færdige klon er til en selv, til kæresten ellers til fælles fornøjelse, det styrer og bestemmer man/I naturligvis helt selv. Under alle omstændigheder er det dog både synd og skam, hvis det færdige resultat ikke kommer en tur med op i sengen.

Og er du manden, der med jævne mellemrum spekulerer over, hvordan det rent fysisk opleves at være seksuelt sammen med dig, så er klonen af egen penis den optimale måde at få den drøm/fantasi gjort til virkelig – både oralt og analt.

Her bør du dog for egen sikkerheds skyld dog vælge et kit, hvor både penis og kuglerne bliver klonet. Så er afstøbningen nemlig 100 procent anal-egnet, da kuglerne helt automatisk vil fungere som en hertil og ikke længere stopklods.