Klittra of Sweden - kan du gætte hvad det er?

Her er julegaven til kvinden, der ønsker at være ekstra diskret omkring sine lyster

1 af 1
 

Produktet ligner en deodorant, købt på apoteket, men deodoranten får hende ikke til at dufte bedre – og så måske alligevel.

Her er julegaven til kvinden, der ønsker at være ekstra diskret omkring sine lyster, men som samtidig ønsker sig en klitoris vibrator, der kan gøre O-tricket.

Udseendet afslører så absolut intet. Nærmest tværtimod – som naturligvis også er hele idéen med dette her produkt. Når det derimod kommer til navnet ”Klittra of Sweden”, så skal der bare en lille smule lummer tankegang til at tune sig ind på, hvad det ellers så uskyldige produkt i virkeligheden kan være.

Og bingo – ja, den er god nok! Den svenske, har du jo nok allerede gættet, nyhed, er simpelthen en klitorisvibrator forklædt som roll-on deodorant. Altså et super godt forklædt stykke sexlegetøj, der helt ind til benet, rent visuelt, er designet til at ligne alt andet end hvad den egentlig er.

Klittra er et nyopfundet svensk ord for at kilde klitoris.

Godt gemt af vejen på badeværelset
Danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, har fået øjnene op for den frække deodorant. Den kan placeres på enhver badeværelseshylde uden at vække den mindste opmærksomhed.

Da den gul/blå (svenske) deo-vibrator ikke er mere end 11 centimeter høj og fem centimeter i diameter, er produktet ligeledes perfekt som et gå-i-byen-sexlegetøj.

En lille, handy og effektiv klitoris vibrator, der – just in case! – lynhurtigt kan fiskes frem af håndtasken, hvis lysten til en omgang forløsning pludselig skulle trænge sig på. 

Alle kvinder har som minimum et mindre læs make-up, parfume og en deodorant liggende tasken, når de går i byen, tager på stranden eller for den sags skyld bare skal på arbejde.

Og skulle tasken ryge en tur på gulvet, så indholdet havner ud over det hele, så er det måske i virkeligheden meget fedt, at vibratoren netop IKKE ligner en vibrator, men derimod noget helt andet og meget mere uskyldigt.

Et andet godt eksempel på et stykke sexlegetøj til kvinder i forklædning, er denne frække ”læbestift”

Ja, det er en vibrator – og nej, læbestiften er ikke designet til oralt brug, men skal derimod, naturligvis, benyttes i mellem de nedre læber.