Klar på en hot Valentinsdate

Sex kan også være romantisk

1 af 1
 

Så er årets store romantiske mærkedag lige om hjørnet, og alle pigehjerter er spændte på, hvilke romantiske påfund vi mænd nu kan komme op med. Selv længes vi efter Bøf og Blowjob-dagen om en måned. Men derfor betyder det ikke, at jeres Valentinsdag ikke kan ende med at blive en hot Valentinsdate – for sex kan også være romantisk.

14. februar! Årets mærkedag for romantikken. Opkaldt efter en gammel romersk præst, der stik imod kejserens befaling viede unge soldater, der var på vej i krig. Derfor blev præsten dømt til døden og henrettet.

I år 496 blev så ophøjet til helgen og hans dødsdag blev mærkedag for romantik og parforhold. Om han lige døde den dag, er vist ikke helt sikkert. Datoen blev nok nærmere valgt, fordi der var en eller anden gammel hedensk skik i Italien, hvor de fejrede romantikken under lidt mere promiskuøse forhold d. 15. februar – og det håbede kirken så at kunne dæmme op for med en romantisk helligdag lige præcis dagen før. Lidt ligesom med jul og vintersolhverv.

Romantik i hysteriske højder
Selv om skikken er flere tusinde år gammel, er det dog først de seneste 10 års tid, at den har vundet indpas herhjemme for alvor. Her har Valentinsdag efterhånden udviklet sig til noget nær hysteriske højder, hvor der bliver set lige så ilde til dig, hvis du glemmer den, som hvis det var jeres bryllups- eller anden romantiske årsdag, du havde glemt.

Samtidig synes der næsten at være opstået en slags kappestrid mellem kvinderne om, hvem der er blevet mest feteret af deres mand på dagen. Så der er store forventninger til os på den romantiske front, selv om det efterhånden er svært at overgå sig selv.

Hvor blev romantikken af?
Men set med mandeøjne er romantik jo noget helt andet end at side og hænge over en tre-retters middag på en eller anden dyr Michelin-restaurant. Eller tage på romantisk ballontur hen over hendes fødeegn.

Hvor er romantikken lige i det? Næh, du – så hellere play it smooth, sende ungerne over til bedsteforældrene og bestille noget lækker take-away fra et dyrt sted. Og så se, hvad det kan føre til.

Start med en lille gave
Vil du køre den med stil i mål, skal du starte med at give hende masser af opmærksomhed allerede om morgen. Måske noget med morgenmad på sengen og en lille gave.

Ros hende for hendes udseende, for hendes tøjvalg og giv hende al den opmærksomhed, den kan trække. Giv hende en flygtig berøring, et lille klem eller et godt kram, uden at gå efter nogle af de frække steder. Det giver pote senere på dagen.

Fortsæt dagen igennem med små søde sms’er, og hent hende måske på arbejdet efter fyraften. Kør så hjem til aftensmaden. Her giver du hende så en gave, hun kan vise frem til veninderne. Senere på aftenen kan du så give hende en anden gave, der indikerer det, du har i tankerne.

Kører du den i mål, kan det næsten kun ende med en hot date som denne eller måske et blowjob af kæresten.