Klager hun over, at den er blevet slap?

Efter et par fødsler og som alderen skrider frem, klager de fleste kvinder over, at den er blevet for slap. Især fødslerne tager hårdt på den, men også alderen sætter sine spor. Men ligesom med alle kroppens øvrige muskler, er der kun en vej at frem. Spændstigheden og styrken skal trænes frem. Det findes der helt specielle træningsredskaber til.
 

1 af 1

Annonce:

 

 

Ja, det er hendes skede vi snakker om og ja, det er bækkenbundskugler, som vi har på programmet. Kugler hun kan sætte op i skeden og bruge i forbindelse med knibeøvelser. Kunsten er at få bækkenbundskuglerne til at blive oppe. Men efter lidt tilvænning kan hun gå rundt med bækkenbundskuglerne oppe og træne bækkenbundsmuskulaturen, helt uden at skulle spekulere over at knibe.


Genvejen til et bedre sexliv

Ja, faktisk burde alle kvinder træne med bækkenbundskugler – og vi mænd træne nogle almindelige knibeøvelser. For med en veltrænet bækkenbund er vi bedre rustet til alderdommens vandladningsproblemer – og så kan vi også holde længere i sengen. Og her taler jeg altså om, når vi har sex.

På samme måde får hun en meget bedre nydelse af at dyrke sex, når hun har en veltrænet bækkenbund. Og spænder hun musklerne en smule, når du er oppe i hende, kan hun gøre ting ved din anakonda, som du slet ikke vil være forberedt på. Bide den over, kan hun dog næppe, selv om hun godt kan give den et kærligt nap, hvis først bækkenbundsmuskulaturen er trænet til maks.

Foto: Self.com
Træningscenter til underlivet

Så vil du give hende – og dig selv – større nydelse, skal du købe hende et sæt bækkenbundskugler som nogle af dem, du finder her. Som du kan se, fås de i mange forskellige udformninger lige fra den helt simple kugle, hun bare stikker op og til hele træningscentre til underlivet med app til mobilen og det hele.

Et populært manuelt valg var i mange år et sæt med tre bækkenbundskugler. Men i dag er især de app-styrede bækkenbundskugler populære, netop fordi de kan fjernstyres. Det gør det muligt også at bruge dem som sexlegetøj, hvor det er dig, der tager styringen af bækkenbundskuglerne.

Seneste 6-nyt

Hent flere