Klæder skaber folk – og krydrer det fælles sexliv

Så er det atter blevet karnevalstid i Rio, hvor alle typer af udskejelser følger i kølvandet på alle typer af festlig og fræk udklædning. Det samme gør sig også gældende hjemme i de danske dobbeltsenge

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Ok, det er lidt svært at drage en direkte parallel fra det igangværende karneval i Rio til de frække rollespil, der foregår hjemme bag nedrullede persienner. Og så alligevel ikke helt.

For netop det, at man for en tid kan lægge hverdagen og hverdagstøjet på hylden til fordel for at iklæde sig et helt andet ydre og personlighed, det giver i høj grad frihed til at skeje ud. Både i Rio og i Ribe.

Sex kostumer, der dækker over en bred vifte af politi-, skolepige-, stuepige- og andre typer af i virkeligheden meget klichefyldte uniformer og kostumer til kvinder, vinder frem i de danske soveværelser.

For selv om de selvsamme rollespilslege sagtens kunne finde sted, uden at hun iklæder sig sit skolepigekostume – og uden at han finder linealen og pegepinden frem - så gør udklædning og rekvisitter bare det her ekstra for legene. 

Helt op under skyerne med stewardessen
”Denne betagende stewardesse uniform er perfekt til aftenen, hvor du ønsker at servicere din partner med lidt ekstra stil og sexappeal. Lad os bare være ærlige - hvilken profession er frækkere end stewardessens?”

Sådan skriver danske Sinful.dk om et af de mange kostumer/uniformer til kvinden, sexshoppen, der er førende på det skandinaviske marked, fører – og når man ser, hvordan model-stewardessen tager sig ud i sin uniform på billedet over artiklen, så emmer ”udklædningen” da også kun af sex, sex og atter sex. Som selvfølgelig også er meningen.

Men der er ikke kun hjemme i soveværelset, når ungerne passes hos mormor og morfar, at flykaptajnen tager sig ekstra kærligt af det kvindelige personale. Også rundt og i landets sex- og swingerklubber, og når der med jævne mellemrum holdes fetichfester, står super kinky og sexet udklædning meget højt på listen.

Det samme gælder, i hvert fald for en del kvinder, når turen går ind til byen fredag og lørdag aften og nat – hvor ikke mindst sexede corsager og korsetter kun er blevet mere og mere benyttet til at fange fyrenes absolutte opmærksomhed med. Et frækt blikfang, der sender signaler, der langt hen ad vejen ikke er til at misforstå.