Klæd hende sexet på, inden du klæder hende af igen

Føler hun sig sexet og generelt godt tilpas, så er hun til meget mere af det frække og udfordrende i sengen. Der findes utallige veje til et bedre og mere spændende sexliv. En af de mere sikre går via sexet lingeri til hende. Intet galt med den nøgne version, men er ”indpakningen” smagfuld og lækker, så bliver udpakningen og selve sexakten også så meget bedre – for jer begge.

1 af 1

Annonce:

 

 

Kvinder elsker og nyder at blive feteret. At man giver dem komplimenter og små gaver, og helst ikke kun i forbindelse med jul og fødselsdag. Den bedste gave, du overhovedet kan forære hende, er den, der kommer direkte fra hjertet og samtidig kommer fuldstændig bag på hende.


Ok med frække bagtanker

Går du endda så langt i dine bestræbelser på en overraskelse, hun i sin vildeste fantasi slet ikke havde forestillet sig eller forventet, så kommer du for alvor i kridthuset – og det er her, et velvalgt sæt lækkert lingeri kommer valsende ind i billedet fra højre.

For er der en ting, hun værdsætter mere end andet, så er det kærlighedsgaven, der får hende til at føle sig endnu mere sexet og kvindelig.

At du så, som de fleste mænd, med statsgaranti har frække bagtanker, det bør du selvfølgelig holde for dig selv. Særligt hvis du ønsker at opretholde den gode og liderlige stemning, når hun først har iklædt sig lingeriet.

 

Føler hun sig sexet, får hun mere lyst    

Fordi du forærer hende et sæt sexet lingeri eller to, er der ikke nødvendigvis sex på menuen af den årsag, og da slet ikke på daglig basis. Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen.

Til gengæld, tør vi godt love, så er du noget bedre stillet end inden købet.

Føler hun sig værdsat i parforholdet (skriv dig hurtigst muligt dette bag øret), får du nemlig en meget mere kærlig og sexparat kvinde med op i sengen.

En anden og mindst lige så stor bonusgevinst ved lingerigaven er, at det kinky blondesæt ikke kun afstiver hendes selvtillid og kærlighed til dig. Sættet, som på frækkeste vis fremhæver hendes former, kan også bidrage til at gøre hende mere fri og eksperimenterende seksuelt.

 

Hun kan hurtigt føle sig for nøgen i sengen

Mange, specielt kvinder, kan i ordets bogstaveligste forstand føle sig en smule for nøgne i sengen.

Hvor deller og strækmærker og en (i hendes kritiske øjne) lidt for stor bagdel hurtigt kan lægge en effektiv dæmper på såvel sexlysten som de fælles frække aktiviteter, du havde set frem til.

Kan hun derimod ”gemme sig” en smule bag selv den mest minimale påklædning, så er sagen ofte en helt anden. Så kan hun nemlig meget mere slå sig løs og give den gas.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere