Klæd hende på til at blive klædt af

Påklædning, udklædning og afklædning fungerer rigtig godt som pirrende forspil til meget mere

 

1 af 1
 

Intet galt med den skinbarlige og nøgne sandhed, når der er sex i farvandet.

Omvendt så har man fra første sekund afsløret det hele. Man går jo heller ikke til striptease for at se stripperen nøgen efter blot 30 sekunder. Nøjagtig som en væsentlig del af ophidselsen ved at se pornofilm handler om afklædningen, der før eller senere fører frem til de seksuelle udskejelser.

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med sexlegetøj, sexet lingeri og alle typer af erotiske remedier og tilbehør, fører man et stort og varieret udvalg af kinky lingeri til kvinder.

Og det er ikke kun kvinderne selv, der smider chemiser, babydolls, g-streng trusser og gennemsigtige bh-sæt i den virtuelle indkøbskurv.

Danske mænd har nemlig for længst fået øjnene op for, hvad en velvalgt lingeri-gave kan skabe af glæde for hende derhjemme. Samt, måske ikke mindst, hvad den korte, sorte og gennemsigtige natkjole (om da ikke andet indirekte) kan føre med sig af seksuel udfoldelse på de hjemlige lagner. 

For føler hun sig ekstra lækker og attraktiv – og det endda er DIG, der har fundet frem til og købt lingeri-gaven, så er det et helt lille forspil i sig selv.

Lingeri til alle kvinde-størrelser
En del kvinder synes ikke, at de har kroppen til at rende omkring i fx en bundløs bodystocking. Men i dag designes og fremstilles der alle typer af super lækkert lingeri til også store kvinder. Hvor lingeriet i mange tilfælde hjælper til at skjule nogle af de ting ved kroppen, såsom deller og strækmærker, man som kvinde måske har det mindre godt med at flashe.

Ikke så sjældent hører man da også netop store kvinder udtale, at de føler sig seksuelt mere frie, hvis de ikke er fuldstændig nøgne i forbindelse med sex. Hvor mange desværre bruger lige så mange kræfter på at suge maven ind som på at nyde den sex, de nu engang dyrker.

Så selv om hende derhjemme ikke er en størrelse 36, så kan den kinky og sexede lingeri-gave sagtens være en rigtig god gaveide – og samtidig en ekstra god investering i det fælles sexliv.