Kinky porno-Jennie som fræk påskekanin

Hvorfor skal påsken handle om æg, sild og genopstandelse, når den kan handle om kaninfisse, spændstige rodfrugter og en meget kinky hale? 

1 af 1

Annonce:

 


I anledningen af påsken har Elvira Friis slået græsset og gravet friske gulerødder op til Kaninen Jennie, som ikke kan holde poterne fra rødderne og straks må prøve dem i alle sine huller.

Når Kaninen Jennie hopper omkring på sine lange hvide kaninben gynger hendes bryster i det lyserøde stof. Hendes lille kaninsnude dirrer lystigt, når hun napper i gulerødderne med sine fortænder, men der går ikke længe før grøntsagen må ind i den stramme kaninfsse.

Med et frækt glimt i øjet fortæller Elvira Friis om flmen:
Jeg eeelsker Anal Acrobats-scenen med Sascha Grey og har længe gerne ville lave en lignende. Noget af det pirrende ved scenen er de sorte kugler der pludselig bliver presset ud af de uartige pigers numsehuller. Aldrig har kaninlorte været så frække. En lækker kinky surprise og da de så sutter dem rene bagefter, bliver det hele endnu slemmere og mere uartigt. Det har jeg ladet mig inspirere af i min påskefilm med Kaninen Jennie.

Videostill: ElviraFriis.dk  

I videoen prøver Kaninen Jennie først en lille sart karotte i sin kaninfisse, men hurtigt er det de store rødder på Elvira Friis' anretning hun ikke kan lade være. Hun flytter lidt på sin buskede hale for at lave plads. En lille gulerod føles godt i fissen, men mon ikke en større vil føles endnu bedre? Det føles godt i fissen, men mon ikke det vil få hendes lyserøde kaninører til at vrikke endnu mere liderligt, hvis hun prøver i numsen?

Det finder Påskekaninen Jennie ud af i denne sexede film, hvor påskeharerne er erstattet af en forårskåd påskekanin, der ikke kan få nok rodfrugter.

Hvordan Kaninen Jennies hale sidder fast må du se i filmen her.

Seneste 6-nyt

Hent flere