Kan kvinder multitaske, mens de kommer

Elvira Friis læser højt af Emma Gads takt og Tone, mens hun rider sexmaskine

1 af 1
 

Kvinder praler tit med, at de er meget bedre til at multitaske end os mænd. Beviset skulle være, at vi ikke kan snakke og vaske op samtidig. Det kan de. Men kan de også foretage sig noget andet, mens de kommer? Ja, det kan du selv prøve at finde ud af med dette lille eksperiment.

Er du også træt af, at du altid skal høre for, at du ikke kan foretage dig mere end en ting ad gangen – fordi du er en mand. For kvinder elsker jo at prale med, at de er verdensmestre i at multitaske og at punke os mænd for, at vi gerne vil have lov til at koncentrere os om det vi laver. Så det bliver ordentligt!

Men næste gang hende derhjemme lufter sine sexistiske multitasking-beskyldninger – der har vi mænd virkelig en mulighed for noget #metoo – skulle du tage at give hende denne udfordring: Syng eller læs op af en bog, mens jeg får dig til at komme! Det er da også en meget fed scorereplik, ikk?

Syng eller læs op af en bog, mens du kommer
Det er en udfordring flere andre kvinder har fået før – og er fejlet i. For når først orgasmen rusker i deres krop, holder de op med at kunne multitaske. Så er der kun et, de kan koncentrere sig om: At nyde orgasmen.

En af de kvinder, som har prøvet udfordringen, er danske Elvira Friis, der står bag pornositet elvirafriis.dk. Til hendes udfordring valgte hun at læse op af Emma Gads bog om takt og tone, mens hun tog sig en tur på sin sexmaskine.

Du kan se, hvordan hun klarede den udfordring her.

Andre kvinder har prøvet at blive ved med at synge, mens de kommer. Det synes umiddelbart som en noget nemmere udfordring – som det hollandske pigeband ADAM i hvert fald ikke kunne klare. Se selv videoen herunder.