Kan en impotent mand ha' et fantastisk sexliv?

Modige Torben Nielsen besøger swingerklub og fortæller om svær sygdom og dets voldsomme konsekven

1 af 1
 

Er det muligt at få et godt sexliv, selvom man er impotent?

Det kan du få svaret på, når Torben Nielsen gæster City Swingers og fortæller sin historie om at få diagnostiseret kræft i endetarmen og blive opereret for at overleve med nogle voldsomme konsekvenser for hans krop.

Torben blev gjort impotent og fik to stomiposer på maven.

Han fortæller åbent og ærligt om sin impotens, sine stomier og sit sexliv. Torben anser impotens for en gave, hvordan han har taget den til sig og vendt noget, som mange mænd er gået psykisk ned på, til et fantastisk og givende

Torben kommer også ind på den mandlige orgasme - hvordan biologien i store træk fungerer, og hvad manden kan gøre for at få en langt større seksuel tilfredsstillelse med ganske små "anstrengelser".

Oplysning
Foredraget på lørdag 11. november kl 16 i City Swingers Øresundsvej 55 på Amager er det andet foredrag, som klubben holder.

Det første var om kvindelig intimhygiejne, hvor 60 kvinder mødte op, og ikke alle var swingere.

Det næste planlagte foredrag er med gynækologen Ditte Trolle, som vil fortælle om sexlivets udfordringer, når man har rundt 50 år.

Vibeke Zeuthen, der sammen med sin mand Allan ejer City Swingers og XXXDark, har taget initiativ til disse events:

- Jeg vil gerne oplyse om både sex og swingerliv. Vi har en videoserie, Swinger-tv, på youtube, hvor swingere fortæller om at swinge. Og så har vi disse foredrag, der er gratis, som ligger før vores almindelige åbningstid.

- Torben Nielsen har en jo god og relevant historie. Jeg beundrer ham for at turde stå frem. For mange betyder impotens og sygdom jo, at sexlivet slutter helt. Men Torben sagde: Det finder jeg mig ikke i. Budskabet om, at man kan have god og dejlig sex uden penetration, er et, alle kan lære noget af.

Se også: Sort, fræk og forløsende – mød din nye, bedste legeven