Kærlig dansk hilsen til dit sexliv

Sexlegetøjsekspert JoanB har tabt sit hjerte til den nye, danske glidecreme Kaerlig, udviklet og markedsført af den danske webshop med sexlegetøj, Sinful.dk

1 af 1
 

Ifølge den danske sexblogger og sexlegetøjsekspert JoanB kan man i den helt store stil optimere sin onani og sexliv via brugen af en god og effektiv glidecreme – og nu har JoanB så fået sig en ny favorit. Der endda er 100 procent dansk – og lyder det tiltalende navn Kaerlig.

'Jeg elsker simpelthen alt ved den. Jeg elsker flasken, og jeg elsker dette her meget nordiske udtryk, produktet nu engang har fået – og så elsker jeg samtidig det meget, meget simple udtryk, den nye Kaerlig glidecreme også har.Det minder mig lidt om at handle i Ikea, hvor det hele er nemt og meget ligetil (bortset fra at samle møblerne, men her skal der altså hverken samles det ene eller andet),' skriver bloggeren i sin anmeldelse af den nye, vandbaserede glidecreme, der er udviklet udelukkende på naturlige ingredienser.

Læs ekspertens anmeldelse af den danske glidecreme her

Bedre sex og onani med glidecreme
- Når man benytter dildoer og vibratorer til at penetrere med, så kan der hurtigt opstå generende og irriterende friktion. Hvorfor man altid bør have en glidecreme stående, just in case, er min anbefaling. Og den SKAL altså være vandbaseret, hvis sexlegetøjet er lavet af silikone.

- Selv i forbindelse med sex, hvor man ikke nødvendigvis benytter sexlegetøj, vil jeg kraftigt anbefale at benytte glidecreme. Ikke kun i forbindelse med analsex, der er et must, men også ved vaginal penetration. Om ikke andet til en begyndelse, så også hun får størst mulig nydelse ud af sexakten helt fra start af, fortsætter den danske sexlegetøjsekspert, der er ekstra glad for, at den nye, danske glidecreme er tilsat Aloe vera, der har en helende indvirkning på såvel slimhinderene som huden.

- Min oplevelse er, at vi ikke længere bare vil nøjes, når vi handler sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter og hjælpemidler. Herunder glidecremer. For skal det være, så skal det helst også være sundt og godt – og kun flere og flere af os går heldigvis da også op i, hvad produkterne nu engang indeholder.

- En af årsagerne til, at glidecreme Kaerlig er blevet min nye nummer et, handler også om, at produktet er 100 procent lugt- og smagsfrit. Altså at glidecremen er helt neutral. På den måde overdøver den heller ikke vores egne kropslige dufte og væsker, der i høj grad er med til at tænde os seksuelt, siger JoanB fra www.joanb.dk.

 

----------------